22 d'abril de 2023 · Alacant · Teatre Arniches

RUNA

LALI AYGUADÉ COMPANY

Horaris: Dissabte: 20.30 h

Preus: 15 €

Contes d’un altre món. D’una altra època. En aquest paisatge caòtic, dos humans investiguen entre runes, tractant de reimaginar, de tornar a sentir allò que una vegada fou, allò que una vegada foren. Intuint el passat. Persones innocents que, ara, converteixen aquelles runes en aliades, en jocs per a entendre la realitat. Runa posa de manifest la bellesa d’aquest passat fràgil, del qual no queda molt, per a agafar-se a la vida. Com es pot seguir avant quan la runa està en la ment?

La ballarina i coreògrafa Lali Ayguadé es va formar en The Performing Arts Research and Training Studios (PARTS), l’escola d’Anne Teresa de Keersmaeker a Brussel·les; ha ballat amb l’Akram Khan Company i ha col·laborat amb coreògrafs i artistes com Roberto Olivan, Hofesh Shechter i Marcos Morau, i també amb la companyia de circ contemporani Baró d’Evel. El seu treball, segons diu ella mateixa, “es basa en l’exploració de l’abstracció de la dansa o del moviment, posant-lo en una situació concreta que el converteix en una cosa més conceptual”.

Xst! A través del moviment abstracte i del cos en dimensions i relacions al pes, aquests personatges ens retornen a l’essència del que som: éssers afectats pel temps.

Coreografia i direcció: Lali Ayguadé

Intèrprets:
Lali Ayguadé
Lisard Tranis

Escenografia: Martina Cabanas
Vestuari: Ferran Casanova & Cristián Betancurt
Disseny d’il·luminació: Conchita Pons


Producció: LALI AYGUADÉ COMPANY  

Durada: 55 min
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es


Teatre Arniches d'Alacant
965 938 333

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info