31 de gener de 2020 · Alacant · Teatre Arniches

ESTRENA ABSOLUTA

TUPPER SEX

PRODUCIRK presenta

Horaris: Divendres: 20:30 h.

Preus: Entrada: 12 €

Cicle DES D’ACÍ
Tupper Sex és una història contada des de l'humor, perquè el personatge viu els seus conflictes i els seus èxits sempre de manera positiva.
Una dona, amb edat molt pròxima a la de la jubilació decideix canviar la seua vida i prendre les regnes ella mateixa. Per a aconseguir-ho, haurà d’enfrontar-se al mercat laboral després d'anys de dedicació a la vida familiar, les tasques domèstiques i la cura de les persones que l’envolten. Activitats relegades a la invisibilitat de l'espai privat, però indispensables per a mantindre l'equilibri emocional i del benestar de la societat.
 
Tupper Sex és una comèdia que pretén visibilitzar una realitat social: la situació de les dones majors de hui. La protagonista dona veu en aquesta comèdia a tantes altres dones de la seua generació, amb missatges positius i reals, que reivindiquen l'autonomia de la dona i la seua presència en l'espai públic.
 
Xst! Els nostres amics de la Trócola es llancen a la producció d'una obra de text. I com diu La Pata Brava, “cal canviar el món; almenys, el meu”.
Actriu: Inés Sanmartín
Actriu secundària: la Pata Brava
Dramatúrgia: Pepa Gil
Direcció: Lucas Escobedo
Animació i il·lustració: La Pata Brava
Espai sonor i composició: José Monreal, Aritx Sardina
Producció: Producirk
75’ aprox.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info