31 d'octubre de 2020 · Alacant · Teatre Arniches

CICLE DES D’ACÍ

VOLUM I

AUTÒCTONE

Horaris: Dissabte: 20.30 h.

Preus: Entrada: 6 €

Autòctone és una formació produïda pel trompetista Pepe Zaragoza. Es tracta d’un projecte que se’n ix dels paràmetres habituals d’aquest músic.

Autòctone és una música de cançó i és també un mestissatge entre la nostra cultura, a través de la nostra llengua, i el jazz o la música afroamericana. És per això que el nom del projecte té la barreja de dues llengües: ‘Autòc’ i ‘Tone’, per simbolitzar aquest mestissatge.

La música és original de Pepe Zaragoza i la lletra està escrita per Diana Baidal. En línies generals, la música d’Autòctone pretén descriure algunes de les emocions que ens trobem a la vida d’una forma subjectiva.

El trompetista i compositor alacantí Pepe Zaragoza és un dels noms més representatius de la més jove ventrada del jazz de la Comunitat Valenciana. Forma part d’algunes formacions de prestigi com Ramon Cardo & The Nyora Boppers, Sedajazz Big Band, Joan Benavent Sextet, José Quevedo ‘el boleta’, Perico Sambeat ensemble, entre altres. La Plaça dels Somnis, el seu àlbum debut ha rebut tres prestigiosos guardons: Guanyador del III Certamen de Jazz Ciutat de Talavera, Primer premi en el VII Concurs de Jazz a Castelló, segon premi al Concurs internacional de Jazz de Getxo.

Eva Romero, veu

Pepe Zaragoza, trompeta

Carlos Sáez, piano/rhodes

Miquel Àlvarez, baix elèctric

Tico Porcar, bateria

75’

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info