La Granja

La sala d'assajos

La sala d'assajos

L'edifici de La Granja

L'edifici de La Granja

Classes obertes de dansa

Classes obertes de dansa

La Granja de Burjassot (antic Centre Coreogràfic), reiniciarà la seua activitat al llarg de la temporada 18/19 amb l’objectiu de convertir-se a poc a poc en motor de la innovació i recerca de les arts del moviment i la dansa.

Paral·lelament amb l’adequació de l’edifici i les seues instal·lacions, concentrarem progressivament en aquest espai diferents activitats formatives, residències artístiques d’investigació, projectes socials i didàctics d’apropament de la dansa al món escolar i la ciutadania, assajos de produccions pròpies, coproduccions, etc. Tot això consensuat prèviament amb el sector de la Dansa.
..........................
ACTUALITAT

  • La Granja reprén les classes de dansa

El Institut Valencià de Cultura reprén les classes obertes de dansa en el centre La Granja de Burjassot.
Les classes estan dirigides a ballarins i ballarines, actors i actrius i estudiants avançats d'escoles artístiques professionals.
Els professors José Belda i Leonardo Santos impartiran les classes de dansa acadèmica tots els dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 11 hores, a partir del 9 de setembre. 
L'objectiu d'aquestes classes és oferir un entrenament regular a persones que treballen i reben una formació professional en l'àmbit de les arts escèniques.
La inscripció a les classes és obligatòria.

  • Selecció de dos projectes d’investigació de dansa contemporània
L’Institut Valencià de Cultura convoca el procés de selecció de dos projectes d’investigació en l’àmbit de la dansa contemporània, les arts del moviment i les arts en viu, que caldrà desenvolupar al llarg d’un màxim de sis mesos, entre novembre de 2019 i abril de 2020. La presentació de les sol·licituds es podrà fer de manera digital entre el 3 de juny i l’1 de juliol en  investigacio_lagranja@gva.es, i al llarg del mes de juliol es donaran a conéixer els projectes seleccionats.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info