La Granja

L'edifici de La Granja

L'edifici de La Granja

Presentació projecte La Granja 2020

Presentació projecte La Granja 2020

  • Parque de la Granja S/N · 46100 Burjassot


L’Institut Valencià de Cultura presenta el projecte “La Granja”  per a 2020
Aquest projecte, coordinat per Mónica Pérez, té com a missió  la transformació de l’espai de La Granja des d’una nova perspectiva vinculada a l’actual context del sector de la dansa valenciana, generant una eina pública i accessible per activar els recursos destinats a la dansa i les arts del moviment.  Més info

  • Convocatòria Moviments Urbans: Dansa València, organitzat per l'IVC i l'Ajuntament de València obrin una convocatòria per a la selecció de 3 projectes coreogràfics breus per a la seua exhibició en l'espai urbà.
  • GOL (Grup d’observació per la pràctica artística Local). Les activitats de La Granja començaran al gener sota la coordinació de Mònica Pérez.  En l’àrea de creació amb els laboratoris d’Àngela Verdugo i Vicente Arlandis, creadors seleccionats amb convocatòria oberta i en l’àrea de desenvolupament professional amb el primer grup de treball GOL. 
  • La Granja reprén les classes de dansa. El Institut Valencià de Cultura reprén les classes obertes de dansa en el centre La Granja de Burjassot. L'objectiu d'aquestes classes és oferir un entrenament regular a persones que treballen i reben una formació professional en l'àmbit de les arts escèniques. La inscripció a les classes és obligatòria.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info