Espai d'exhibició

La Granja dissenya en col·laboració amb Dansa València una programació expandida, que amplie i connecte els continguts de la programació artística oferint a diversos professionals i col·lectius específics de públic espais de treball i relacionals. Al mateix temps des de la Granja i fent servir de plataforma d’exhibició Dansa València s’està impulsant el desenvolupament d’una plataforma de mobilitat d’artistes emergents en col·laboració interregional.

Fil d’arena, VDF i Dunatacà, companyies seleccionades per a Moviments Urbans de Dansa València

Dansa València amplia la seua programació en aquesta pròxima edició, del 28 de març al 5 d'abril, amb un nou cicle de recorreguts urbans amb el qual la dansa omplirà espais emblemàtics de la ciutat com les Torres de Serrano, la plaça de l'Almoina o la del Mercat de Russafa. Moviments Urbans, és una proposta de la regidoria d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València per al festival Dansa València del Institut Valencià de Cultura.

Les peces seleccionades són: Cos a cos de la companyia Fil d’arena; Veus de la companyia Dunatacà i Dual Selfie de València Dancing Forward. L'objectiu d'aquesta proposta programàtica és que el certamen isca a la trobada de "espectadors casuals" que puguen desenvolupar un nou interés per aquesta disciplina de les arts escèniques que no sempre resulta accessible al gran públic.

Paral·lelament, la direcció del certamen ofereix espai de treball en La Granja de l'IVC a les companyies seleccionades, per a facilitar-los el procés de creació o adaptació de les peces si deriven de coreografies o espectacles més llargs, així com per a ajustar-les a aquest format breu i urbà.

La selecció de les propostes coreogràfiques que formen part d'aquests recorreguts de dansa per la ciutat s'ha realitzat a través d'una convocatòria pública. S'han buscat tres projectes coreogràfics breus de companyies i professionals valencians que desenvolupen tant la dansa com les arts vives. 

Unes peces coreogràfiques que han de durar entre 10 i 20 minutos, a més d'estar dissenyades per a realitzar-se a l'aire lliure, en entorns oberts. El contingut podrà estar dirigit a públic familiar o adult. 

 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info