GOL

1º GOL (Grup d’observació per la pràctica artística Local). Les activitats de La Granja començaran al gener sota la coordinació de Mònica Pérez.  En l’àrea de creació amb els laboratoris d’Àngela Verdugo i Vicente Arlandis, creadors seleccionats amb convocatòria oberta i en l’àrea de desenvolupament professional amb el primer grup de treball GOL.

La Granja posa en marxa el primer dels seus grups d'observació per a la pràctica artística local, els GOL. Un grup de treball transversal dirigit als professionals del sector de la dansa i del moviment, així com de les seues ressonàncies artístiques (creadors, intèrprets, productors, gestors, dissenyadors, comunicadors…). 

Aquest primer grup de treball estarà coordinat per Mónica Pérez, responsable de la Granja de l'IVC, i compta amb la participació de: la intèrpret amb un perfil de gestió, Jessica Martín; artista emergent, María Tamarit; artista emergent, Elia Rita Cervera; creador contemporani, Norberto Llopis; gestora cultural, Cristina Barbero; gestió de continguts, Marta García Navarro; la ballarina i comunicadora, Andrea Torres; la cap d'estudis del Conservatori Professional de Dansa, Pilar Martí; la coordinadora general del Festival 10 Sentits, Marta Fernández i el tècnic de la Regidoria d'Acció Cultural, Salva Alemany. 

La configuració del grup tracta de reunir perfils diversos en tant a categories professionals, com a nivells d'experiència. El grup treballa amb la idea de la creació horitzontal de coneixement, on les diferents competències dels participants són aprofitades, compartides i valorades per tot el grup per a crear nous coneixements.

Durant 2020 es duran a terme 3 pràctiques anomenades GOL, grup observador local per a la pràctica artística. Aquestes pràctiques, amb les quals es treballa des d’una metodologia de treball en grup basada en la transversalitat i la generació del coneixement horitzontal, volen ser facilitadores per fer de La Granja una referència accessible de bones pràctiques, metodologies, eines i conceptes referents a la dansa i les arts del moviment, generant un espai de treball, reflexió i diàleg professional on es pugui generar un pensament crític, horitzontal i constructiu sobre el propi treball creatiu, la seva gestió, difusió i expansió.

Cada GOL s’articularà en col·laboració amb una associació professional del sector i tractarà un àrea conceptual concreta: gestió (APDCV), difusió/ distribució (AVED) i expansió (Comité Escèniques). Els participants de cada grup es seleccionaran per convocatòria.​​​​​
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info