Habitem el Rialto

Coincidint amb la transformació del Teatre Rialto en un Centre de Producció Pública al llarg de la temporada 18/19, la Direcció Adjunta d’Arts Escèniques de l’IVC llança un ambiciós i innovador projecte de connexió entre la societat i les Arts Escèniques anomenat HABITEM EL RIALTO.
 
HABITEM EL RIALTO està creant una comunitat de públics, especialment jóvens, vinculats d’una manera activa i profunda als processos de creació i exhibició de les nostres produccions. Això ha fet augmentar considerablement l'índex d’ocupació del Teatre Rialto respecte d’anteriors temporades.
 
Aquest programa de desenvolupament d’audiències genera una constel·lació d’accions i activitats que giren al voltant de cadascuna de les produccions pròpies i que es comparteixen amb diferents agents còmplices com ara Instituts d’Educació Secundària, la Universitat de València, les Escoles d’Arts Escèniques i de Disseny, l’IVAJ i diferents col·lectius socials i culturals.
 
Més enllà de la sala de Teatre, el propi edifici Rialto es converteix en un lloc per habitar amb concerts, lectures poètiques, xarrades i tertúlies a la cafeteria, així com exposicions temàtiques vinculades amb cada producció.
 
En definitiva, HABITEM EL RIALTO és  l’oportunitat de formar part d’una comunitat que viu i experimenta les Arts Escèniques connectant-les amb la nostra realitat individual i col·lectiva, existencial i social.

Resum Temporada Habitem el Rialto 18/19

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info