Habitem els instituts

Habitem els instituts

Habitem els instituts

Els alumnes al Teatre Rialto

Els alumnes al Teatre Rialto

Els alumnes assistixen a funcions i participen en col·loquis

Els alumnes assistixen a funcions i participen en col·loquis

Els equips artístics expliquen el procés creatiu als alumnes

Els equips artístics expliquen el procés creatiu als alumnes

Amb una sèrie d’accions i activitats realitzades dins i fora de l’aula, i abans i després de la representació, l’alumnat de 4º de l’ESO, 1º i 2º de Batxillerat dels Instituts IES Barri del Carme i IES Lluís Vives de València, s’ha connectat de manera activa amb les produccions de l’IVC al Teatre Rialto.
 
La metodologia emprada amb l’alumnat s’ha basat en l’estimulació del descobriment actiu, creatiu i reflexiu de les Arts Escèniques treballant des d’assignatures properes al projecte (Filosofia, Cultura Audiovisual, Fonaments de l’Art, Arts Escèniques, Literatura...) i utilitzant les noves tecnologies com a recurs fonamental i les xarxes socials per compartir i visibilitzar el treball (perfil d’Instagram i canal de Youtube d’HABITEM EL RIALTO).
 
Així, cada producció es converteix en un agent provocador per tal de reflexionar al voltant de la nostra actualitat. Les accions i activitats són múltiples: xerrades tipus TED, clips audiovisuals relacionats amb l’espectacle i la seua temàtica, debats, cartells alternatius, assistència a assajos, entrevistes als equips creatius, organització per part de l’alumnat dels col·loquis postfunció, etc...   
 
A banda dels dos instituts còmplices (Barri del Carme i Lluís Vives), al voltant de 30 instituts de secundària han participat també del projecte HABITEM EL RIALTO amb activitats concretes i assistència a les funcions amb els seus respectius col·loquis postfunció.

Habitem el Rialto: projecte de l'IVC al Teatre Rialto

Què pensen els i les habitants del Rialto?

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info