IVC > Arts escéniques > Recepció de propostes per al número 2

08 de juliol de 2020

Recepció de propostes per al número 2

Escena Valenciana obri el període de recepció de propostes per a conformar el bloc d'articles de Miscel·lània del seu segon número, que apareixerà a l'hivern de 2021.

Escena Valenciana és una revista d’investigació en arts escèniques, gestionada pel Centre de Documentació Escènica de l’Institut Valencià de Cultura, que naix amb la voluntat d’impulsar la investigació en aquest sector, amb especial atenció al context valencià. La revista publica articles i ressenyes de llibres que tinguen relació amb qualsevol aspecte, activitat o agent vinculat a la dansa, el teatre, el circ i la lírica, i que mantinguen algun tipus de vinculació amb el sector escènic valencià actual o passat. La vinculació pot donar-se tant des de la consideració del que té lloc (o ha tingut lloc) dins el territori valencià com de la presència de les arts escèniques valencianes, dels seus professionals i de les seues obres fora del nostre territori, o també des de l’anàlisi comparativa entre elements del context valencià i d’altres contextos escènics.

Escena Valenciana compta amb un Consell de Redacció i amb un Comitè Científic integrats per especialistes en arts escèniques procedents de l’àmbit universitari i de centres superiors d’ensenyaments artístics.

La revista s’edita en format digital i en accés obert, té una periodicitat anual i accepta ressenyes i articles escrits en valencià, castellà i anglés. Els articles d’Escena Valenciana estan sotmesos a una doble revisió.

Les propostes poden enviar-se a esceval_ivc@gva.es.

Les normes de presentació d'originals poden consultar-se a la web de la revista.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info