IVC > Arts escéniques > RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA OBERTA DE PRODUCCIÓ TEATRAL “CINC ELEVAT A CINC”.

09 de juliol de 2018

RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA OBERTA DE PRODUCCIÓ TEATRAL “CINC ELEVAT A CINC”.

L'IVC ha resolt les tres convocatòries obertes a projectes d'arts escèniques per a 2018 per estimular la creació i la diversitat de propostes.

 

Producció teatral “Cinc elevat a cinc”

De les 13 propostes presentades a la convocatòria, i degut a l’interés i qualitat del material lliurat, es va decidir escollir 8 finalistes i no 5 com indicaven les bases. En reunió realitzada amb els finalistes i degut als dubtes generats pel “showcase” proposat per les bases de la convocatòria, es va decidir d’acord amb els finalistes designar una comissió avaluadora formada per 4 professionals independents de les Arts Escèniques i 2 representants de la Societat Civil.

Es va acordar igualment fer una ronda de presentació de projectes on cada col·lectiu finalista poguera explicar o mostrar la seua proposta de la manera que considerara oportuna i respondre a preguntes de la comissió.

Aquesta comissió ha estat formada per Maribel Bayona (dramaturga, actriu, directora i gestora de la Sala Inestable), Paco Zarzoso (dramaturg, director i actor), Berta del Río (distribuïdora i investigadora de teatre contemporani), Virgínia Alonso (gestora d’arts escèniques i impulsora de polítiques actives de connexió de les Arts Escèniques amb nous públics), Cristina Bruixola (psicòloga, educadora en el Col·legi Públic San Juan de Ribera d’Alfara del Patriarca i espectadora habitual de teatre) i Javier García-Fayos (alumne de Batxillerat de l’IES Barri del Carme i estudiant de teatre en l’Escola Off).

Realitzada la ronda de presentacions de propostes dels 8 col·lectius finalistes, la comissió avaluadora ha resolt escollir el projecte “Cinc actors i actrius en busca de personatge” defensat per Laura Sanchis i Alejandro Tortajada del col·lectiu “Sense Por Teatre”, com a projecte guanyador de la convocatòria oberta de producció teatral de l’Institut Valencià de Cultura “Cinc elevat a Cinc”.

 

 

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info