IVC > Arts escéniques > Tallers profesionals en Espai La Granja

20 de setembre de 2023

Tallers profesionals en Espai La Granja

Espai LaGranja activa l'aspecte empresarial de les arts del moviment a través d'un cicle de tallers Les associacions professionals del sector dansa es troben entre els aliats naturals de Espai LaGranja de l'Institut Valencià de Cultura. Així, l'Associació Valenciana d'Empreses de Dansa (AVED) organitza un cicle de tallers formatius per a estimular l'activitat professional i l'aspecte empresarial del sector.

La programació dissenyada amb AVED arranca aquest dijous 21 de setembre. a les 16h, amb la sessió "Una altra via de finançament a les arts escèniques. Tips per a una gestió eficaç", que serà impartit per Begoña Noales.

La jornada va dirigida a empreses (S.L. o autònoms) de les arts escèniques que hagen o vagen a exhibir espectacles en viu durant la temporada 23-24. S'explicarà en què consisteixen els incentius fiscals, els requisits de les empreses del sector de les arts escèniques, per a ser beneficiaris i també els mecanismes d'inversió que s'utilitzen en l'àmbit de la producció d'espectacles i festivals.

Noales detalla el mecanisme tradicional d'inversió en espectacles en viu que s'utilitza per a canalitzar la inversió en aquest sector i, al seu torn, també explicarà el nou sistema d'inversió en la producció escènica a través del contracte regulat de finançament de l'article 39.7 de la Llei de l'Impost de societats (LIS) com a nova manera d'obtindre rendibilitat i estalvi fiscal per a les empreses.

Begoña Noales és assessora fiscal de la companyia Otra Danza, i l'any 2022 va aconseguir un contracte de finançament podent aplicar al seu inversor les deduccions per incentius fiscals a les arts escèniques.

Més enllà de la seua programació d'entrenaments, tallers pràctics, residències i laboratoris d'investigació, "Espai LaGranja vol ser un element estructurador del sector. D'ací, la posada en marxa en la seua programació d'un cicle d'activitats enfocades essencialment en l'apartat empresarial”, apunta Guillermo Arazo, director del centre.

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info