IVC > Acord per a la conservació de pel·lícules antigues amb la Policia Local de València

06 de juliol de 2018

Acord per a la conservació de pel·lícules antigues amb la Policia Local de València

L’IVC signa acord per al dipòsit i conservació de pel·lícules antigues amb la Policia Local de València Les trenta pel·lícules que conservarà l'Arxiu Fílmic de la Filmoteca està datades entre 1967 i 1982

El director de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i la regidora de l'Àrea de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Policia Local de València, Anaïs Menguzzato, han signat un acord per a que l'Arxiu Fílmic de la Filmoteca guarde, custodie i conserve material cinematogràfic històric de la Policia Local de València.

Entre aquestes trenta pel·lícules rodades per afeccionats en format 8 mil·límetres i súper 8, datades entre 1967 i 1982, figuren enregistraments d'actes fallers, preses de possessió en l'Ajuntament de València, la celebració de la festa de Corpus Christi, una desfilada de la Guàrdia Civil, escenes de tràfic de la ciutat de València al finals dels anys seixanta o carrusel de motocicletes.

A més de les autoritats policials de la ciutat de l'època, en les pel·lícules apareixen diverses vegades els alcaldes Adolfo Rincón de Arellano, Vicente López Rosat, Miguel Ramón Izquierdo, Fernando Martinez Castellano o Ricardo Pérez Casado en diversos actes celebrats en l'Ajuntament de València.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info