IVC > biblioteca de cordes i nus

26 d'octubre de 2019 · Teatre Arniches

José Antonio Portillo

biblioteca de cordes i nus

Horaris: Dissabte: 18.00 i 19.30 h.

Notes: Aforament màxim per representació 35 espectadors Preu: 6€ adults/ 4€ xiquets (promo 5x4)

No és una instal·lació d’art contemporani. Ni un espectacle teatral. O, potser, sí. La Biblioteca de cuerdas y nudos ho és tot alhora. José Antonio Portillo ens convida a entrar en una estructura circular de fusta que guarda manuscrits sense publicar, textos, partitures, dissenys i objectes trobats al fem, dins d’uns cilindres replens de missatges de cordes i nucs. És un diàleg de silenci entre la mirada de l’espectador i els objectes que habiten aquesta estructura, en els prestatges de la qual, el temps ha anat depositant fragments de vida i de pols. Històries en què la majoria dels protagonistes eren criatures. La Biblioteca de cuerdas y nudos naix d’un treball escolar motivat després de la lectura del llibre d’Italo Calvino Collezione di sabbia. Amb el pas del temps, pren la forma d’espai narratiu que pot habitar i ser habitat en diferents espais i per persones de diferents edats.

Xst! Els objectes i textos procedeixen de tallers i els han realitzat xiquets, xiquetes i adults anònims de diverses ciutats d’Europa.
NARRADOR – MESTRE: José Antonio Portillo
ESCENOGRAFIA I OBJECTES: José Antonio Portillo.
IL·LUMINACIÓ: Xavi Prieto
MÚSICA: Núria Aparici, Joaquín Pinilla i Jorge Aparici (SordoMondo)
CONSTRUCCIÓ DE L’ESCENOGRAFIA: Theater Hetpalais d’Anvers (Bèlgica)
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express





Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter






Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info