IVC > Blade Runner-estiu
Blade Runner

Blade Runner

07 d'agost de 2019

Blade Runner

Blade Runner-estiu

Filmoteca d’Estiu

L’IVC presenta en la Filmoteca d’Estiu el clàssic de cine ficció ‘Blade Runner’

  • ‘Blade Runner’ és un dels grans clàssics de la ciència-ficció dels anys huitanta

València (07.08.19). La Filmoteca d’Estiu projecta el dijous 8 d’agost, a les 22 30 hores, als jardins del Palau de la Música, el clàssic de ciència-ficció ‘Blade Runner’ (1982), de Ridley Scott. La pel·lícula es podrà veure també el divendres 9 d’agost.

Protagonitzada per Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos i Daryl Hannah, ‘Blade Runner’ està basada parcialment en la novel·la de Philip K. Dick ‘Els androides somien xais elèctrics?’ (1968). Ambientada en el segle XXI, la pel·lícula se centra en les aventures d’un antic policia que té la missió de retirar uns replicants rebels. La pel·lícula és un dels grans clàssics de la ciència-ficció dels anys huitanta.

La celebració de la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai per a les projeccions, i a la col·laboració de Cerveza Turia.

La Filmoteca de València manté l’oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d’agost amb la celebració de la Filmoteca d’Estiu i les projeccions a l’aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d’Estiu són els mateixos que se segueixen la resta de l’any en la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu es duen a terme de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros i de 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info