IVC > Carles Santos i el Cor de la Generalitat en Serenates

25 de juny de 2020

Carles Santos i el Cor de la Generalitat en Serenates

El festival Serenates 2020 celebra la 33a edició amb la difusió d'una actuació de Carles Santos i el Cor de la Generalitat. El concert es podrà gaudir en format digital a conseqüència de la situació de pandèmia provocada per la COVID-19. La gravació és de la inauguració de Serenates de fa cinc anys.

El festival Serenates, que organitzen cada any la Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Cultura i Esport, i l'Institut Valencià de Cultura, celebra aquesta 33a edició en format digital a conseqüència de la situació de pandèmia provocada per la COVID-19. Els concerts s'emetran a les 20.00 hores pels canals YouTube dels coorganitzadors, el Centre Cultural La Nau i l'Institut Valencià de Cultura, i MediaUni.

El divendres 26 de juny, Serenates recuperarà 'Cantúria Cantada', el concert amb què el ja desaparegut Carles Santos i el Cor de la Generalitat van inaugurar fa cinc anys el festival Serenates. 

En aquella ocasió, el polifacètic músic de Vinaròs, també Medalla de la Universitat de València, va presentar una de les seues últimes creacions: un espectacle creat per a 37 veus i un clarinet que reuneix passatges destacats de les seues obres vocals. 

L'espectacle oferirà als usuaris fragments de set espectacles creats entre 1981 i 2010, com 'Voice Tracks' (1981) 'Tramuntana Tremens' (1989), espectacle estrenat pel Cor de València, origen de l'actual Cor de la Generalitat, amb el que van fer una gira per tota Europa, 'Chicha Montenegro Gallery' (2010) 'La meua filla soc jo' (2005) 'L'adeu de Lucrècia Borja' (2001) 'Homenatge a Josep Guinovart' (2008) i 'La pantera imperial' (1997), juntament amb dos peces del gran polifonista del segle XVII, Tomás Luis de Victoria, 'Caligaverunt oculi mei' i 'Tradiderunt me'.

Els deu concerts gratuïts que ofereix el festival Serenates es traslladen així als canals de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (consultar ací) i de l'Institut Valencià de Cultura (consultar ací), coorganitzadors del festival, i MediaUni ( 
consultar ací). 

Tots s'emetran a les 20.00 hores a través d'aquests canals des d'on, a més a més, es podrà recuperar el concert amb posterioritat.

Serenates 2020 compta també amb la col·laboració i patrocini de la Diputació de València, l'Ajuntament de València (Cultura, Joventut i Festes), Palau de la Música, Fundació Banc Sabadell, Caixa Popular, EASD València i Clemente Pianos.

Accés a la programació: consultar ací

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info