IVC > 'Casablanca' inaugura la Filmoteca d’Estiu

27 de juliol de 2018

'Casablanca' inaugura la Filmoteca d’Estiu

La Filmoteca d’Estiu projecta el dissabte 28 de juliol, a les 22 30 hores, als jardins del Palau de la Música ‘Casablanca’ (1942) de Michael Curtiz. La pel·lícula podrà veure's també el diumenge 29 i el dilluns 30 de juliol.

Considerada com un dels grans clàssics de tots els temps, ‘Casablanca’ és un drama romàntic protagonitzat per Humphrey Bogart i Ingrid Bergman però també un al·legat antinazi i una defensa de la llibertat individual i els valors democràtics en temps totalitaris.

També és una pel·lícula d'intriga internacional en temps de guerra. Durant la Segona Guerra Mundial a Casablanca, el líder txec i heroi de la resistència Victor Laszlo és un dels homes més buscats pels nazis. La seua única esperança és el propietari del Rick's Cafe, un antic amant de la seua dona que no arrisca la seua vida per ningú.

Organitzada per l’ Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d'Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s'inicia a les 22.30 hores i la taquilla s'obri a les 21.00 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l’abonament de deu sessions.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info