IVC > Casting producció "Barahunda"

02 de gener de 2020

Casting producció "Barahunda"

CASTING PRODUCCIÓ “BARAHÚNDA”

Per a la selecció de 5 actors/actrius

 

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) convoca casting per a la selecció de 5 actors/actrius per a BARAHÚNDA, coproducció de l`IVC i l'Ajuntament de València, obra de la dramaturga valenciana Isabel Caballero. La direcció del muntatge estarà a càrrec de Gemma Miralles.

 

S'estrenarà el 8 de maig de 2020 al Teatre el Musical (TEM) de València i es realitzaran dues funcions, el 8 i 9 de maig. Té prevista la seua posterior exhibició al Teatre Rialto durant la temporada 2020/21.

 

BARAHÚNDA, és un text que sorgeix del II Laboratori de Dramatúrgia Ínsula Dramatària Josep Lluís Sirera, organitzat per l’IVC.

 

BARAHÚNDA és una comèdia que beu del teatre de l'absurd. L’acció passa a una casa rural situada a La Mancha, regentada per una paisana molt peculiar que acull a dues parelles de turistes “inexplicables”, però al mateix temps carregades de malalties recognoscibles per tots.

 

Durada del contracte:

Assajos del 16 de març al 7 de maig de 2020.

Funcions el 8 i 9 de maig de 2020 al Teatre el Musical (TEM) de València.

 

Requisits:

Es necessiten:

-Actriu de 45-60 anys.

-Actriu de 35-45 anys.

-Actriu de 40-60 anys.

-Actor de 45-60 anys.

-Actor de 35-45 anys.

amb experiència en teatre textual. Nacionalitat d'algun país de la CEE o permís de treball en vigor.

Es valorarà aptituds per a la dansa i el cant.

Procés selectiu: Es farà una preselecció per currículum a càrrec de la directora de l'espectacle tenint en compte les característiques dels personatges. Posteriorment es realitzarà la corresponent prova o casting. 

La convocatòria de prova es comunicarà als preseleccionats per e-mail amb antelació i es realitzarà els dies 20, 21 i 24 gener de 2020, en horari de vesprada, a la Sala Negra del Teatre Principal de València, carrer Poeta Querol SN, entrada d’artistes, 46002 València.

El termini de presentació de sol·licituds és des de la publicació del casting fins al 13 de gener de 2020. Tota la informació en: http://ivc.gva.es/

Els interessats hauran d'enviar:

Curriculum vitae, que ha d'incloure: nom i cognoms, edat, adreça, telèfon de contacte, e-mail i fotografia recent.

Enviar la documentació per e-mail a castingbarahunda@gmail.com. En l'assumpte s’ha d’escriure: Casting Barahúnda nom i cognom.  Exemple: Casting Barahúnda María Rodríguez.

Tota documentació enviada fora del termini establit no serà tinguda en compte.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info