IVC > Comencen les lectures dels textos de l’Insula Dramataria Josep Lluís Sirera
Insula Dramataria Josep Lluis Sirera

Insula Dramataria Josep Lluis Sirera

Insula Dramataria Josep Lluis Sirera

Insula Dramataria Josep Lluis Sirera

Insula Dramataria Josep Lluis Sirera

Insula Dramataria Josep Lluis Sirera

06 de juliol de 2018

Comencen les lectures dels textos de l’Insula Dramataria Josep Lluís Sirera

Els propers dies 11, 12 i 13 de juliol, la Sala SGAE Centre Cultural albergarà les lectures dramatitzades dels textos creats en el 1r Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera, una iniciativa de l’Institut Valencià de Cultura amb la col·laboració de la Fundación SGAE.

D’acord amb el projecte artístic de Roberto García, director adjunt d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura, durant el primer semestre de 2018 s’ha posat en marxa la 1a edició del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera.

El seu objectiu és estimular l’escriptura teatral generant unes condicions dignes de treball, potenciar la dramatúrgia viva valenciana i combatre l’aïllament creatiu de les nostres autores i autors dramàtics, fent que la seua escriptura forme part d’un procés més ampli: reunions conjuntes durant la fase de creació, lectures escenificades de les obres escrites, així com publicació i finalment possibilitat de producció i exhibició d’algun dels textos.

La primera promoció del laboratori de dramatúrgia ha estat formada per les dramaturgues Maribel Bayona, Mafalda Bellido, Antonia Bueno, María Cárdenas, Laura Sanchís i Begoña Tena.

El coordinador del laboratori ha sigut Paco Zarzoso, prestigiós dramaturg valencià d’àmplia i reconeguda trajectòria, tant dins com fora del nostre territori, i una persona molt experimentada, ja que ha liderat i guiat diversos tallers i cursos d’escriptura teatral.

Les lectures començaran a les 18 hores. El dimecres 11 es llegiran els textos ‘Tiempo de argán y naranjas’, d’Antonia Bueno, i ‘L’orquestra del silenci’, de Maribel Bayona. El dijous 12 es llegirà ‘El farol del Mandinga’, de María Cárdenas, i ‘Los que comen tierra’, de Mafalda Bellido. Per a tancar el cicle, el divendres 13 es llegirà ‘Cor de xiquet’, de Laura Sanchís, i ‘Tórtola’, de Begoña Tena.

Les sis lectures estaran dirigides en alguns casos per les mateixes autores i en altres per directors de la talla de Carles Sanjaime o Xavo Giménez. Trenta actors i actrius donaran veu als personatges de les sis obres, amb coneguts intèrprets com Mª José Peris, Paco Alegre, Carles Sanjaime, Álvaro Báguena, Juli Disla, Verónica Andrés, Marta Chiner, Lola López, etc.

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express





Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter






Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info