IVC > Convocatòria Pitch Curtmetratges

27 d'abril de 2021

Curt Creixent

Convocatòria Pitch Curtmetratges

Convocatoria de Pitch para proyectos de cortometraje · Curt Creixent 2021
En el marc de la setena edició de Curt Creixent, que se celebrarà els dies 19 i 20 de juny de 2021 a València, es llança la convocatòria de pitch per a projectes de curtmetratge.
 
Curt Creixent és un espai de trobada sobre el curtmetratge. Reuneix i relaciona a professionals i estudiants de l'audiovisual, la cultura i l'educació, amb sessions de debat, xarrades, projeccions i pitchings. Pretén difondre a tots els públics l'oferta i possibilitats dels formats de cinema breu, i fer valdre l'enorme i creixent potencial creatiu, industrial, social I cultural que té el curtmetratge.
 
Curt Creixent està organitzat pel departament de Promoció Audiovisual de l'Institut Valencià de Cultura i el Festival Internacional de Cinema de València Cinema Jove.
 
Els projectes seleccionats es presentaran davant un jurat d'especialistes per a rebre assessorament sobre el seu desenvolupament i distribució. A més, comptaran amb un taller de formació prèvia a la sessió de pitch. Tant la inscripció del projecte en la present convocatòria, com la participació en el taller i la sessió de pitching són gratuïtes.
 
Consulta les bases de participació

i formulari

Més informació:
hola@curtcreixent.org / http://curtcreixent.org
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info