IVC > Convocatòria Laboratoris d'Investigació IVC-Espai LaGranja

del 03 fins al 24 de juliol de 2024 · València · Espai LaGranja

Espai LaGranja

Convocatòria Laboratoris d'Investigació IVC-Espai LaGranja

L' Institut Valencià de Cultura, a través d' Espai LaGranja, convoca quatre laboratoris d'investigació entorn de la dansa contemporània i les arts del moviment, amb la finalitat de donar suport a la investigació, l'exploració i el desenvolupament de projectes en procés en una etapa inicial o intermèdia.

La convocatòria va dirigida a investigadors, artistes i col·lectius d'àmbit local, i nacional, que treballen en les àrees de la dansa i les arts vives i que estiguen desenvolupant durant 2024/2025 un projecte d'investigació que tinga el cos, el moviment i el pensament coreogràfic com a eix central de la investigació.

Se seleccionaran quatre projectes per a desenvolupar-se durant els mesos de setembre a novembre de 2024: dos a València (Espai LaGranja), un altre a Elx (CCCE l’Escorxador) i un altre a Castelló (EACC). Tres d'ells seran de la Comunitat Valenciana i un projecte per a professionals de les arts escèniques que no siguen de la Comunitat Valenciana. El resultat del treball de recerca es mostrarà en una exhibició pública en acabar el procés en cada espai de treball.

Es poden presentar projectes d'escriptura, d'investigació pedagògica, d'investigació de moviment, de pensament, etc., que no tinguen en la seua finalitat l'exhibició immediata d'una obra o resultat final. Les sol·licituds s'enviaran en format digital entre el 3 de juliol i el 24 de juliol de 2024 al correu espailagranja@ivc.gva.es

Convocatoria: AQUÍ
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info