IVC > Convocatòria 'Moviments Urbans' 2021

02 de febrer de 2021

Convocatòria 'Moviments Urbans' 2021

Convocatòria per a la selecció de tres peces breus de dansa en espai exterior urbà dins del cicle 'Moviments Urbans' del festival Dansa València 2021
Situar la dansa en l'espai de la quotidianitat urbana facilita un intercanvi amb l'espectador diferent a l'usual. D'una banda, s'estimula a l'espectador al fet que mire l'entorn amb el qual conviu diàriament de manera diferent i, per l'altre, se'l convida a descobrir una forma d'expressió artística no sempre accessible al gran públic.

Dansa València 2021, que tindrà lloc del 10 d'abril al 18 d'abril, ampliarà la seua programació habitual per a integrar de nou el cicle de recorreguts urbans els dies 10 i 11 d'abril sota el nom “MOVIMENTS URBANS”. La Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València i l'IVC, a fi de configurar la programació d'aquests recorreguts, obrin la present convocatòria per a la selecció de 3 projectes coreogràfics breus per a la seua exhibició en l'espai urbà.

Aquesta convocatòria va dirigida a artistes, companyies i altres professionals valencians que treballen en les àrees de la dansa i les arts del moviment i que desenvolupen proposades d'exhibició.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info