IVC > Convocatòria projecte de teatre

26 d'abril de 2018

Convocatòria projecte de teatre

L’Institut Valencià de Cultura trau dos convocatòries obertes per a futures produccions públiques que s’estrenaran al llarg de la temporada 18/19. Es tracta d’una convocatòria per a l’elecció d’un director/a coreogràfic d’una producció de dansa de mitjà format i una altra per a l’elecció d’un projecte de teatre creat de manera col·lectiva. A banda dels encàrrecs fets directament a creadores, creadors i professionals en funció del projecte artístic, criteris de producció i programació de la Direcció Adjunta d’Arts Escèniques de l’IVC, és voluntat d’aquesta fer convocatòries obertes a projectes per estimular la creació i la diversitat de propostes.

Concretament, quant a la convocatòria de teatre, el projecte escollit s’exhibirà al Teatre Principal de València en novembre de 2018.

Amb aquesta convocatòria es vol recolzar, potenciar i visibilitzar una manera de generar propostes teatrals allunyada dels models de producció convencionals i desenvolupada per un bon grapat d’artistes i companyies punteres que estan renovant l’escena valenciana i nacional. Es tracta de molts col·lectius teatrals que generen dinàmiques de treball horitzontals on les taques d’escriptura, posada en escena i interpretació són compartides i on tots els membres són co-creadors i corresponsables del resultat.

Per escollir el projecte guanyador es plantejaran unes regles del joc on, mitjançant un showcase amb la representació d’una xicoteta escena i l’explicació del projecte per part dels col·lectius que es presenten, serà finalment el públic assistent qui escollirà la proposta que serà produïda per l’IVC.

Pots consultar la convòcatoria en la nostra secció Convocatòries a IVC Obert

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info