IVC > Convocatòria projecte de dansa sociocomunitària

07 de març de 2024

Espai LaGranja

Convocatòria projecte de dansa sociocomunitària

Espai LaGranja i AVED conviden a totes les companyies sòcies d’AVED a participar en el projecte de mediació de dansa sociocomunitària

Este projecte, el qual compta amb finançament públic, té com a objectiu fomentar el desenvolupament cultural i social en la nostra comunitat a més d'impulsar la participació activa de la comunitat i promoure la inclusió social a través de la dansa.

Per a això hem creat la següent convocatòria, de manera que les companyies interessades puguen presentar les seues propostes.

Us convidem a unir-vos en este esforç col·lectiu per a contribuir a la promoció de la dansa i el seu impacte en la societat.

CONVOCATÒRIA

Les companyies interessades a participar hauran de complir els següents requisits:
  • Ser una companyia associada a AVED i estar al corrent de pagament de la quota de l'any 2024
  • Presentar una memòria que arreplegue la idea general, els objectius, el col·lectiu al qual va dirigit i les activitats que es proposen
  • Tindre disponibilitat els caps de setmana de juny i juliol (aproximadament) per a la realització de les sessions

La companyia seleccionada tindrà l'oportunitat de treballar amb un col·lectiu de la zona de Espai LaGranja, adaptant la proposta de dansa ssociocomunitària a les necessitats i demandes de la comunitat.

El projecte haurà de comptar amb activitats de formació i capacitació en dansa sociocomunitària per als membres del col·lectiu, la qual cosa permetrà una major implicació i compromís per part de la comunitat.

LaGranja ja ha desenvolupat projectes d'intervenció sociocomunitària amb els següents col·lectius: instituts, tercera edat, pisos tutelats i malalts crònics.

Terminis i calendari

La convocatòria està oberta des del 8 de març fins al 8 d'abril de 2024 a les 23:59h, per la qual cosa es convida a totes les companyies interessades a presentar les seues propostes a través del correu electrònic avedanza@gmail.com

La selecció del projecte guanyador es realitzarà per un comité d'avaluació designat per AVED i Espai LaGranja i es donarà a conéixer abans del 12 d'abril de 2024.

Realització del projecte

L'inici de les activitats està previst per als caps de setmana de juny de 2024, a partir del 8 de juny, i el primer cap de setmana 6 i 7 de juliol.

Remuneració

La companyia seleccionada rebrà una dotació econòmica de 2.000€ que facturarà una vegada finalitzades totes les activitats que s'hagen dut a terme durant el mes de treball.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info