IVC > Oberta convocatòria per a participar en els ‘pitch’ de Curt Creixent

05 de de maig de 2022

Oberta convocatòria per a participar en els ‘pitch’ de Curt Creixent

  • La huitena edició d’aquestes trobades del curtmetratge se celebren del 27 al 29 de juny de 2022 en el marc de Cinema Jove
  • Podran inscriure’s fins al 25 de maig curtmetratges que estan encara en fase de projecte i els que ja estan en fase de postproducció 
 La Conselleria d’Educació Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, organitza la huitena edició de Curt Creixent, trobades del curtmetratge, que se celebrarà del 27 al 29 de juny en el marc de Cinema Jove.
 
Com a novetat enguany, Curt Creixent llança dos tipus de convocatòries distintes de ‘pitch’: per a projectes i per a curtmetratges que ja estan en fase de postproducció. A més, serà la primera vegada que es premie el millor de cada categoria amb un premi econòmic. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de maig i es poden realitzar a través de la pàgina web, on també figuren les bases de la convocatòria: www.curtcreixent.org.
 
Els curtmetratges seleccionats es presentaran davant d’un jurat d’especialistes per a rebre assessorament sobre el seu desenvolupament i distribució. També comptaran amb dues sessions d’un taller de formació la setmana prèvia al ‘pitch’. Tant la inscripció, com la participació en el taller i la sessió de ‘pitching’ són gratuïtes. El ‘pitch’ consistirà en una presentació, d’una duració màxima de set minuts, de cada curtmetratge seleccionat.
 
Per als curtmetratges que estan en fase de postproducció, un jurat especialitzat triarà el curtmetratge guanyador i li lliurarà un premi que consistirà en la compra de drets d’emissió per part d’À Punt Mèdia, que entra enguany, com a institució col·laboradora, per a la seua posterior difusió per un import de 2.000 euros.
 
Per la seua banda, el premi a millor projecte de curtmetratge rebrà el premi de l’Institut Valencià de Cultura, que consistirà en una assessoria al desenvolupament del projecte per valor de 1.000 euros.
 
Els curtmetratges podran pertànyer a qualsevol gènere: ficció, animació o documental.
 
Curt Creixent és un espai de trobada que reivindica l’enorme i creixent potencial creatiu, industrial, social i cultural que té el curtmetratge. Reuneix i relaciona professionals i estudiants de l’audiovisual, la cultura i l’educació, amb sessions de debat, xarrades, projeccions i ‘pitchings’.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info