IVC > Cultura de la Generalitat organitza un taller d’anàlisi d’escriptura de guió

10 de de maig de 2022

Cultura de la Generalitat organitza un taller d’anàlisi d’escriptura de guió

  • El taller està dirigit pel guionista Gualberto Ferrari i té lloc a la sala 7 de l’edifici Rialto de València del 9 al 13 de maig
  • En aquest taller participen els beneficiaris de les ajudes de l’IVC al desenvolupament de projectes d’obres audiovisuals de ficció 
 
La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, ha organitzat un taller d’anàlisi d’escriptura de guió dirigit als receptors de les ajudes de l’IVC al desenvolupament i preparació de projectes d’obres audiovisuals de ficció 2021. El taller està dirigit per l’expert internacional Gualberto Ferrari i se celebra a la sala 7 de l’edifici Rialto de València del 9 al 13 de maig en horari de matí i vesprada.
 
El director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, ha assenyalat que “la finalitat d’aquest taller és la de proporcionar orientació en el procés de desenvolupament de projectes de llargmetratges i sèries de ficció, a més d’incentivar les activitats dirigides a la producció audiovisual valenciana. Des de l’IVC volem continuar donant suport als treballs dels guionistes i les empreses productores valencianes per tal que els seus projectes siguen viables i puguen finalment convertir-se en una pel·lícula o en una sèrie”.   
 
L’activitat està dissenyada perquè els assistents al taller treballen en sessions grupals i individuals. En les sessions grupals es pot conversar i intercanviar opinions entre els participants sobre cadascun dels projectes seleccionats sota la direcció i orientació del tutor. En les sessions individuals, el tutor exposa, comenta i fa suggeriments sobre els aspectes tècnics i artístics del guió. El taller compta amb la participació de guionistes, directores o directors i de representants de la productora de cada projecte.
 
Els projectes de llargmetratge de ficció que intervenen en el taller són tres: ‘Mamarazzis’ d’Admirable Films, amb la participació dels guionistes Pilar Paredes i Luis Eduardo Pérez i la productora Paloma Mora; el llargmetratge ‘The senorita’, de La Dalia Films, amb la participació del guionista Fermín Palacios i el productor José Luis Rancaño; i ‘La última víctima’ de Nakamura Films i La Quadra, amb la participació del guionista i director Mario Fernández Alonso i el productor Ignacio Sánchez.
 
També intervenen tres projectes de minisèrie: ‘Print!’ de TV ON, amb la participació de la productora i guionista Paloma Mora; ‘El Mogambo’ de Love Our Films, amb la participació dels guionistes Victor Sánchez i Antonio Escámez i el productor Rafa Piqueras; i ‘Pirates a Dénia’ de Mediterráneo Media Entertainement, amb la participació del guionista Tirso Calero i el productor Antonio Mansilla.  
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info