IVC > OBERTA CONVOCATÒRIA CURTS VOL. 2

01 de març de 2023

OBERTA CONVOCATÒRIA CURTS VOL. 2

L'Institut Valencià de Cultura edita dos catàlegs anuals de curtmetratges l'objectiu dels quals és la promoció, distribució i difusió en els circuits professionals tant en l'àmbit autonòmic com a nivell nacional i internacional al llarg de dotze mesos.
OBERTA CONVOCATÒRIA PER A PARTICIPAR EN CURTS 2023 VOL.2
 
L'Institut Valencià de Cultura obre la convocatòria del segon volum de “Curts 2023”, amb l'objectiu d'editar un catàleg de curtmetratges que serà difós tant en l'àmbit autonòmic com en l'àmbit nacional i internacional per un període de dotze mesos.
 
Poden participar obres audiovisuals dirigides i/o produïdes en la Comunitat Valenciana amb posterioritat a l'1 de juliol de 2022 i la duració del qual no excedisca de 30 minuts.
 
Poden presentar-se treballs work in progress sempre que el muntatge siga el definitiu i s'accepte entregar-lo acabat si resulta seleccionat, abans que acabe el termini de lliurament del material de preparació del catàleg.
 
Termini d’inscripció: 3 d’abril de 2023 a les 23:59h
 
La inscripció haurà de realitzar-se a través d'un formulari en línia
 
Prèviament consulta les bases.
 
Més informació: curts@ivc.gva.es
 
 

Descàrregues

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info