Didàctica

Aprenem amb la filmo 2023-2024

Aprenem amb la filmo 2023-2024

Què és una filmoteca?

Què és una filmoteca?

Imatges dels records

Imatges dels records

El cinema des de dins

El cinema des de dins

Ensems

Ensems

L'Institut Valencià de Cultura i la seua programació didàctica

El projecte educatiu del Institut Valencià de Cultura s'articula a partir de les diverses línies d'actuació que es corresponen amb les diferents àrees que consta l'Institut: Arts Escèniques -Teatre i Dansa-, Música i Cultura Popular, i Audiovisuals i Cinematografia.

El departament de didàctica de l'Institut Valencià de Cultura–IVC ofereix una programació al llarg de tot el curs dirigida a escolars de tots els nivells educatius: Infantil, Primària ESO, Batxillerat i CAES; així com a estudiants tant de Mòduls de Formació Professional, com d'Educació Especial, de centres que ho sol·liciten.Les diferents activitats es dissenyen conjuntament amb educadors especialitzats i/o mediadors culturals per a garantir la professionalitat i la qualitat de les sessions. Així mateix i s'ofereixen en diferents formats que depenen del seu objectiu i de l'opció metodològica més adequada per a la seua consecució.

Consulta la 'Motxilla Cultural'
Un catàleg viu, obert i dinàmic que ofereix als centres educatius un recurs de cerca avançada a l'hora de determinar les seues activitats complementàries curriculars.

Consulta la programació didàctica del Festival Ensems
Ensems continua apostant per l’educació sonora com a element fonamental en el desenvolupament d’audiències i d’aproximació als més joves.


ESPAIS

  • Alacant: Teatre Arniches

  • Castelló: Auditori i Palau de Congressos; Teatre Principal i Teatre del Raval, Museu de BBAA i Espai d'Art Contemporàni de Castelló - EACC.  

Si t'interessa participar amb el teu grup escolar en les activitats didàctiques de Castelló emplena la fitxa d'inscripció adjunta en l'apartat 'Descàrregues' i envia-la a didactica_auditori_castello@ivc.gva.es
  • València: Sala Luis G. Berlanga de La Filmoteca (Edifici Rialto) i Sala Multiusos (Seu de l'IVC en Pl.Viriato), Teatre Rialto i Teatre Principal.

Accedeix ací a l'activitat didàctica de la Filmoteca. Inscripcions a partir de l'1 de setembre.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info