IVC > ‘El somni de les sargantanes’ en La Filmoteca
Presentació del llargmetratge valencià ‘El somni de les sargantanes’

Presentació del llargmetratge valencià ‘El somni de les sargantanes’

12 d'abril de 2018

Cinema valencià

‘El somni de les sargantanes’ en La Filmoteca

L’ IVC acull a La Filmoteca la presentació del llargmetratge valencià, que compta amb ajudes a la producció de l’Institut Valencià de Cultura per valor de 175.000 euros.
L’Institut Valencià de Cultura ha acollit a la Filmoteca la presentació del llargmetratge valencià ‘El somni de la sargantanes’, dirigit i coproduït per Pedro Pérez Rosado amb guió de la coproductora Lilian Rosado. 

‘El somni de les sargantanes’ ha comptat amb les ajudes a la producció de llargmetratges de ficció de l'Institut Valencià de Cultura en la convocatòria de 2015 per valor de 175 mil euros i amb la participació d' À Punt Mèdia. 

A la roda de premsa, posterior a la projecció de la pel·lícula, han participat el director adjunt d'Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno; el director Pedro Pérez Rosado; els actors Ximo Solano, Lola Moltó, María Minaya, Abdelatif Hwidar, Paula Braguinsky, María Muñoz, Miguel del Rio i Vicente Soriano, així com el  músic Rafa Villalba de La Reina Roja.

‘El somni de les sargantanes’ és un drama familiar amb elements d'humor negre. També és un retrat de la classe mitjana afectada per la crisi econòmica, una història de fantasmes i un homenatge a les persones majors. Explica la història d'un policia local, endeutat i sense casa, que cerca refugi en la seua mare, malalta d'un tumor cerebral i a la qual se li apareix el seu marit mort.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info