IVC > HAMLET

14 de febrer de 2020 · Alacant · Teatre Arniches

BAMBALINA TEATRE PRACTICABLE presenta

HAMLET

Horaris: Divendres: 20.30 h

Preus: 12,00 €

Proposem un joc particular amb Shakespeare, amb una de les seues tragèdies més rellevants: Hamlet. Amb la tradició europea del teatre més insigne no pots jugar sense conèixer les regles, i tot i que es podria suposar que les regles del teatre d’un autor tan representat són conegudes per tots, alguna cosa ens diu que no és així, perquè no és el mateix escoltar Bach que interpretar-lo, posem per cas. Així que començarem sense donar res per suposat.
Volem intentar fer el més difícil de la manera més senzilla perquè a estes altures de la partida ens resulta molt més fàcil trobar la bellesa en les coses més senzilles, la profunditat en les paraules més clares i la veritat en els impulsos més purs. I Hamlet és, precisament, tot això: teatre vertader nascut de l’impuls més noble. L’humus d’on ha brotat tot el nostre teatre. I sembla coherent plantejar el repte amb titelles que representen els personatges i un sol intèrpret-demiürg bussejant dins una obra com qui arriba a un nou planeta inexplorat, tot sol, com s’està dins d’un somni. Sí, titelles, perquè ens miren des de fora i són poroses a les forces transcendents.
 
Adaptació, direcció i disseny d’escenografia: Jaume Policarpo
Intèrpret: Jorge Valle
Disseny i construcció de titelles: Miguel Àngel Camacho
Disseny gràfic: Jaume Marco
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info