IVC > II edició Premis Carles Santos de la Música Valenciana
Premis Carles Santos

Premis Carles Santos

12 de desembre de 2019 · Teatre Principal de València

II edició Premis Carles Santos de la Música Valenciana

Els Premis Carles Santos, creats per l’Institut Valencià de Cultura, tenen l’objectiu de potenciar els i les artistes i la indústria musical valenciana, per a contribuir a augmentar els públics i perquè la societat conega els treballs i la tasca impecable que el sector du a terme des de fa dècades.

Els Premis de la Música Valenciana consten d’un total de 16 categories: artista revelació, millor disc de cançó d’autor, millor disc de música de repertori, millor disc de recuperació de patrimoni musical, millor disc de música d’arrel, millor disc de fusió, mestisatge i urbana, millor disc de jazz, millor disc de pop, millor disc de rock, millor disc de música familiar, millor cançó, millor disseny, millor vídeo musical, millor gira, millor disc i premi del públic.

Els nominats seran triats per una comissió de representants de les associacions professionals de la música que conformen la Mesa de la Cultura Valenciana (MECUV) entre totes les candidatures presentades pels mateixos professionals de la música. 

Els guanyadors/es els triarà un segon jurat conformat per personalitats reconegudes del sector musical i de la cultura valenciana. 

En aquesta segona edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana s’inclou una nova categoria respecte a la primera edició, el Premi del Públic que s’escollirà a través d’aquesta web entre els nominats de la resta de categories. 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info