IVC > informació sobre els terminis suspesos

14 de maig de 2020

informació sobre els terminis suspesos

per a les convocatòries d'ocupació pública de l'IVC
Amb motiu de la crisi sanitària originada pel COVID-19, el Govern va decretar el 14 de març l'estat d'alarma (RD 463/2020, de 14 de març). La Disposició Addicional Tercera del citat RD 463/2020 suspèn els terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic. 

Aquesta suspensió afecta tots els procediments administratius relacionats amb l'ocupació pública convocats per l'Institut Valencià de Cultura: borses d'ocupació de caràcter urgent, borses d'ocupació de caràcter extraordinari i processos d'oposició. 

Una vegada el decret d'estat d'alarma quede sense efectes, l'Institut Valencià de Cultura publicarà en la web els nous terminis de presentació de sol·licituds i / o els calendaris de les noves fases amb les quals es reactiven els procediments. 

De manera excepcional i motivada, l'Institut Valencià de Cultura ha publicat  la continuació del procediment  –que es va paralitzar en ocasió de la DA 3a del RD 463/2020, de 14 de març de 2020– pel qual es convocava una borsa d'ocupació temporal, pel procediment d'urgència, per a l'especialitat de tècnic de gestió administrativa, amb efectes del dia 12 de maig de 2020. 

En aquest únic cas, com que el termini extraordinari de revisió de l'autobaremació va quedar en suspens durant 8 dies, l'IVC resol reprendre aquest termini, de manera que el citat termini finalitzarà el pròxim 20 de maig de 2020 a les 23.59 hores. 

A partir d'aquest moment el procediment continuarà segons l'arreplegat en les Bases reguladores. 

Tots els altres procediments en curs seguiran suspesos fins que el decret d'estat d'alarma quede sense efectes, i s'informarà puntualment de tots els canvis d'estat a través d'aquesta web.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info