Marga Landete

Directora Adjunta de Música i Cultura Popular

Data de nomenament: 12/04/2017 DOCV
Plaza Viriato s/n, 46001 València
musica@ivc.gva.es
961 20 65 02

  Dates anteriors


  Funcions

  a) El disseny i coordinació de la programació dels espais d’exhibició adscrits en tot el territori valencià i de les diferents activitats de l’entitat en l’àmbit de la música i de la cultura popular valenciana pel que fa la música i danses tradicionals, així com vetlar per l’ús del valencià en la música.

  b) La planificació i gestió del Cor de la Generalitat com a unitat artística de caràcter professional adscrita a l’entitat.

  c) La planificació i gestió de la Jove Orquestra de la Generalitat com a unitat artística no professional, de caràcter formatiu, adscrita a l’entitat.

  d) Impulsar la planificació anual i disseny de la programació pel que fa a música i cultura popular valenciana pel que fa a l’impuls al perfeccionament musical dels joves i posar en marxa accions destinades a generar estímul a l’excel·lència professional o acadèmica per mitjà de la convocatòria de beques, premis i concursos.

  e) La planificació d’accions per a la creació i fidelització de nous públics.

  f) La interacció amb les associacions professionals de música i cultura popular valenciana radicades en el territori valencià.

  g) El suport a la creació musical, amb encàrrecs a compositors valencians.

  h) L’organització de seminaris de recerca i estudi sobre músics valencians.

  i) El suport a la recuperació de la música tradicional i cultura popular valenciana.

  j) Organitzar festivals, exposicions i esdeveniments singulars dependents de la Generalitat directament relacionats amb la música i la cultura popular valenciana.

  k) Fomentar l’accés a la música i la cultura popular valenciana per a totes i tots els valencians i valencianes, la creació de nous públics, així com el foment en la innovació en la música.

  l) Fomentar la consolidació d’una indústria de la música i la cultura popular valenciana en el territori, descentralitzada, amb vocació internacional i generadora de treballs de qualitat i sostenibles.

  m) La col·laboració i difusió de la música i la cultura popular valenciana amb els sectors educatius, econòmics i socials, potenciant el reconeixement de la cultura com a eix vertebrador de la societat i del territori valencià.

  n) La protecció de la diversitat cultural, la igualtat lingüística i de gènere, tant pel que fa a la producció com la programació de la música i de la cultura popular valenciana establint les polítiques necessàries per a posar especialment en valor els creadors i creadores valencians i aquelles manifestacions culturals fetes en la nostra llengua i en el nostre territori.

  o) L’arxiu i la sistematització de la documentació musical i de la cultura popular valenciana –gràfica, bibliogràfica i audiovisual– el titular de la qual siga CulturArts, així com la que li siga remesa, per a la seua custòdia, pels òrgans competents de la Generalitat en matèria de protecció de béns o documentació musical i de la cultura popular valenciana i tota aquella altra que, remesa per qualsevol persona o entitat pública o privada, s’estime d’interés.

  Retribucions

  Retribucions íntegres anuals (actualitzat 2021) - 54.809,18€

  Retribució reglada pel DECRET 95/2016, de 29 de juliol, del Consell, de regulació, limitació i transparència del règim del personal directiu del sector públic instrumental de la Generalitat. [2016/6577] (DOGV núm. 7849 de 11.08.2016)

  Sou y complements: 54.809,18 €

  Import triennis: ---

  Retribució íntegra: 54.809,18 €

  Obsequis

  culturarts generalitat valenciana

  © Institut Valencià de Cultura

  Plaça de l'Ajuntament, 17
  46002 València

  IVC

  Tel. 962 936 621
  ivc@ivc.gva.es

  Nota legal

  Area personal

  Contacte express

  Accepte les condicions i la política de privacitat

  Subscripció al newsletter


  Accepte les condicions i la política de privacitat
  Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info