Roberto García

Director Adjunt d'Arts Escèniques

Data de nomenament: 12/04/2017 DOCV
Barques 15, 46002 València
escena_ivc@gva.es

  Dates anteriors


  Funcions

  a) El disseny i coordinació de la programació dels espais d’exhibició adscrits en tot el territori valencià, així com vetlar per l’ús del valencià en les arts escèniques.

  b) La planificació i suport a la política de festivals.

  c) Impulsar el muntatge de produccions i coproduccions d’espectacles.

  d) L’organització i gestió de totes les activitats del Ballet de la Generalitat: producció, exhibició, gires i formació.

  e) L’impuls del Teatre del Poble Valencià amb produccions públiques pròpies i coproduccions en col·laboració amb altres ens públics o privats per a impulsar la materialització de la programació d’autors i autores valencians i valencianes i de textos del repertori universal en valencià així com la democratització de les arts escèniques a través de la creació i fidelització de nous públics.

  f) L’organització de festivals, exposicions i esdeveniments singulars dependents de la Generalitat directament relacionats amb les arts escèniques.

  g) La interacció amb les associacions professionals d’arts escèniques radicades en el territori valencià.

  h) La coordinació i programació de les activitats de formació per a professionals de les arts escèniques.

  i) El foment de l’accés a les arts escèniques per a totes i tots els valencians i valencianes, la creació de nous públics, així com el foment en la innovació.

  j) El foment de la consolidació d’una indústria de les arts escèniques en el territori, descentralitzada, amb vocació internacional i generadora de treballs de qualitat i sostenibles.

  k) La col·laboració i difusió de les arts escèniques i amb els sectors educatius, econòmics i socials, potenciant el reconeixement de les arts escèniques com a eix vertebrador de la societat i del territori valencià, així com pel que fa a aquelles manifestacions teatrals tradicionals de la cultura valenciana.

  l) La protecció de la diversitat cultural, la igualtat lingüística i de gènere, tant pel que fa a la producció com a la programació d’arts escèniques, establint les polítiques necessàries per a posar especialment en valor els creadors i creadores valencians i aquelles manifestacions culturals fetes en la nostra llengua i/o en el nostre territori.

  m) L’arxiu i la sistematització de la documentació escènica -gràfica, bibliogràfica i audiovisual-, de la qual siga titular CulturArts, així com la que li siga remesa, per a la seua custòdia, pels òrgans competents de la Generalitat en matèria de protecció de béns o documentació escènica –teatre, dansa, circ i performances escèniques–, i tota aquella altra que, remesa per qualsevol persona o entitat pública o privada, s’estime d’interés.

  n) Qualsevol altra que li siga encomanada per la Direcció General o pel Consell de Direcció de l’entitat.

  Retribucions

  Retribucions íntegres anuals (actualitzat 2021) - 54.809,18€

  Retribució reglada pel DECRET 95/2016, de 29 de juliol, del Consell, de regulació, limitació i transparència del règim del personal directiu del sector públic instrumental de la Generalitat. [2016/6577] (DOGV núm. 7849 de 11.08.2016)

  Sou y complements: 54.809,18 €

  Import triennis: ---

  Retribució íntegra: 54.809,18 €

  Obsequis

  culturarts generalitat valenciana

  © Institut Valencià de Cultura

  Plaça de l'Ajuntament, 17
  46002 València

  IVC

  Tel. 962 936 621
  ivc@ivc.gva.es

  Nota legal

  Area personal

  Contacte express

  Accepte les condicions i la política de privacitat

  Subscripció al newsletter


  Accepte les condicions i la política de privacitat
  Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info