Institució

En aquesta secció pot consultar les dades que es refereixen a l'estructura de personal i organització institucional de l'Institut Valencià de Cultura, així com les convocatòries referents a borses de treball i ofertes d'ocupació pública.

Acords sobre Contractació

icono
Resolució del contracte adjudicat el 21 de juliol de 2020 a Dª Ingrid Lafita Balaguer

per a la prestació de “Serveis puntuals i específics en la comunicació i gestió de les xarxes socials en la Delegació de Castelló.

Cantant de cor soprano · estabilitat

icono
Bases dels Premis d'Arts Escèniques 2021

Publicades les bases dels Premis de les Arts Escèniques 2021 que es lliuraran al Teatre Principal el 8 de novembre de 2021. Hi ha 19 premis, 18 per a les diferents categories professionals de l’escena i el Premi d’Honor. El període d’inscripció serà del 14 de juny a l’11 de juliol de 2021.

icono
Convocatòria 'Moviments Urbans' 2021

Convocatòria per a la selecció de tres peces breus de dansa en espai exterior urbà dins del cicle 'Moviments Urbans' del festival Dansa València 2021

icono
Bústia de recepció de propostes valencianes per a temporada d’exhibició al Teatre Rialto 2021

L’IVC-Arts Escèniques obri aquesta bústia per a la recepció de propostes d’espectacles professionals de teatre, dansa i circ de sala destinades a configurar una programació d’exhibició de companyies professionals valencianes en el Teatre Rialto de València.

icono
Formulari d'inscripció Convocatòria Sources 2020

Oberta convocatòria per al taller d'escriptura de guió 'Sources 2' - El termini d'inscripció estarà obert fins al 25 d'agost - El taller se celebrarà els dies 19 i 20 d'octubre, a càrrec de Gualberto Ferri L'Institut Valencià de Cultura ha obert el termini d'inscripció per al taller d'escriptura de guió 'Sources 2', un programa de formació avançada per als professionals del cine europeu que treballen en el camp de l'escriptura i el desenvolupament de guions. 'Sources 2' se celebrarà els dies 19 i 20 d'octubre de 2020 a València, per segon any consecutiu, promogut per l'Institut Valencià de Cultura i especialment dissenyat per al sector audiovisual valencià. El tutor del curs serà Gualberto Ferrari, l'objectiu del qual serà orientar els participants seleccionats en el procés de desenvolupament i escriptura de guió. El tutor de 'Sources 2', de manera personalitzada, proporcionarà comentaris professionals, idees, suggeriments i consells pràctics sobre el desenvolupament d'un projecte de pel·lícula i relacionant-lo amb el procés de narració i escriptura. El curs va dirigit a guionistes o equips d'escriptores i escriptors, directores i directors, o productores i productors amb residència al territori valencià i que tinguen un projecte de llargmetratge en desenvolupament. A les sessions podran assistir un màxim de tres participants d'un mateix projecte. La participació estarà subjecta a selecció, per tant, els assessors de 'Sources 2' rebran 8 projectes preseleccionats per l'IVC, dels quals finalment se seleccionaran en funció de la seua qualitat i potencial un màxim de 6 projectes. La data límit per a la presentació de sol·licituds serà el 25 d'agost, i s'haurà de presentar una sinopsi d'una pàgina, un tractament d'entre deu i quinze pàgines, amb caràcter opcional dues o tres escenes dialogades o escaleta, i els currículums dels i les participants. Per a poder participar en el curs cal enviar un correu electrònic amb les dades i la documentació sol·licitada al següent correu electrònic de l'Institut Valencià de Cultura (audiovisual_ivc@gva.es), indicant en l'assumpte el títol 'Taller Sources 2 València 2020'.

icono
ORDRE 8/2020, d’11 de juny, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport

per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques en règim de concurrència competitiva de les diferents matèries culturals integrades en l’Institut Valencià de Cultura. [2020/4517]

icono
CONVOCATÒRIA DE PROJECTES PER A PEÇA DE RÀDIOTEATRE

Dins del Pla ReaCtivem, en el marc del conveni de col·laboració de l’IVC amb la Ràdiotelevisió Pública Valenciana, i amb la intenció de donar suport al teixit creatiu i interpretatiu de les arts escèniques valencianes (autoria, interpretació, direcció, composició musical i disseny sonor) es llança la següent convocatòria per escollir un projecte de peça de radioteatre.

icono
OBERTA CONVOCATÒRIA PER A PARTICIPAR EN CURTS 2020

L'Institut Valencià de Cultura obre una nova convocatòria de Curts Comunitat Valenciana amb l'objectiu d'editar un catàleg format per una selecció dels curtmetratges més destacats realitzats per directors i directores de la Comunitat Valenciana, que serà difós tant en l'àmbit autonòmic com en l'àmbit nacional i internacional. Poden participar obres audiovisuals dirigides i/o produïdes en la Comunitat Valenciana amb posterioritat a l'1 de març de 2019 i la duració del qual no excedisca de 30 minuts. Termini de inscripció: el 20/3/2020 a les 23:59 h La inscripció haurà de realitzar-se a través un formulari en línia (VEURE SECCIÓ NOTÍCIES): Prèviament consulta les bases. Més informació: curts_ivac@gva.es

icono
Beques per a la realització de pràctiques professionals en l’Institut Valencià de Cultura.

ORDRE 17/2019, de 19 de novembre, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques en règim de concurrència competitiva per a la realització de pràctiques professionals en l’Institut Valencià de Cultura.

icono
INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA 2020

CONVOCATÒRIA III EDICIÓ LABORATORI DE DRAMATÚRGIA INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA 2020

icono
Procés selectiu per a la cobertura de la Direcció del Festival Internacional de Cinema de València Cinema Jove

RESOLUCIÓ de 11 de febrer de 2019, del Director General de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca procés selectiu per a la cobertura de la Direcció del Festival Internacional de Cinema de València Cinema Jove, amb contracte laboral temporal fins al 31 de desembre de 2019.

icono
AUDICIONS PER A LA JOVE COMPANYIA DE DANSA

Places: 12 ( ballarí-ballarina) Inici de presentació d'instàncies: 17 de gener Termini de recepció d'instàncies: fins el 15 de febrer Publicació llistes d'admesos: 22 febrer Realització de les proves: del 28 de febrer al 2 de març Lloc realització de les proves: Sala La Nau de l'Escorxador d'Elx (Alacant)

Consulta Pública

icono
Consulta pública de la Orden de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, por la cual se aprueban las bases reguladoras de ayudas a la producción de obras audiovisuale

ORDEN de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, por la cual se aprueban las bases reguladoras y se efectúa la convocatoria para la concesión de las subvenciones para los ejercicios 2022, 2023 y 2024 de ayudas a la producción de obras audiovisuales.

icono
Consulta pública previa de las bases reguladoras para la concesión de las subvenciones a salas de exhibición cinematográfica

ORDEN de la Consellería de Educación, Cultura y Deporte, por la cual se aprueban las bases reguladoras para la concesión de las subvenciones a salas de exhibición cinematográfica establecidas en la Comunitat Valenciana para proyectos de innovación, funcionamiento digitalizado y sostenible, creación y fidelización de públicos y adaptación a los nuevos hábitos de consumo audiovisual al amparo de los fondos de Next Generation EU y el Mecanismo de Recuperación y Resiliencia del Reglamento UE 2021/241 y se efectúa la convocatoria de las mismas.

icono
Consulta pública previa las bases reguladoras para la concesión de las subvenciones para ayudas a escritura de guion y proyectos de obras audiovisuales

ORDEN de la Consellería de Educación, Cultura y Deporte, por la cual se aprueban las bases reguladoras para la concesión de las subvenciones para ayudas a escritura de guion y desarrollo y preparación de proyectos de obras audiovisuales del Institut Valencià de Cultura, y se efectúa la convocatoria de ayudas a escritura de guion y desarrollo y preparación de proyectos de obras audiovisuales para 2022 y 2023

icono
Consulta pública previa de las bases reguladoras de las subvenciones para la realización de festivales y otros eventos audiovisuales

ORDEN de la Consellería de Educación, Cultura y Deporte, por la cual se aprueban las bases reguladoras y convocatoria para la concesión de las subvenciones para la realización de festivales, cineclubs, concursos, jornadas, eventos y proyectos singulares y asociaciones de carácter audiovisual para el año 2022.

icono
Audiència pública del Projecte Ordre per a la concessió de subvencions públiques

AUDIÈNCIA PÚBLICA DEL PROJECTE ORDRE DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT PER LA QUAL S'ESTABLEIXEN LES BASES REGULADORES PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PÚBLIQUES, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, DE LES DIFERENTS MATÈRIES CULTURALS INTEGRADES EN L'INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA. Termini d'aportacions: 7 dies hàbils, des de el 21 de novembre fins al 29 de novembre de 2019 (inclòs).

icono
Consulta pública prèvia de les Bases reguladores per a la concessió de Subvencions Públiques

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA DEL PROJECTE DE L’ORDRE, DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT, PER LA QUAL S’ESTABLEIXEN LES BASES REGULADORES PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PÚBLIQUES, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA DE LES DIFERENTS MATÈRIES CULTURALS INTEGRADES EN L'INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA. Termini d'aportacions: 10 dies hàbils, fins el dia 18 de novembre de 2019 (inclòs). Forma de participació: a través del correu electrònic: ajudes_ivc@gva.es

icono
Bases reguladores per a les beques de pràctiques professionals en l'Institut Valencià de Cultura

AUDIÈNCIA PÚBLICA del projecte ordre per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques en règim de concurrència competitiva per a la realització de pràctiques professionals en l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

icono
Esborrany de l'Ordre. Bases reguladores dels premis del Festival Internacional de Cinema de València – Cinema Jove.

AUDIÈNCIA PÚBLICA DEL PROJECTE ORDRE per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió, en concurrència competitiva, dels premis del Festival Internacional de Cinema de València – Cinema Jove. Termini d'aportacions: 15 dies hàbils, des de el 5 d’abril fins al 26 d’abril de 2019 (inclòs). Forma de participació: a través del correu electrònic: ajudes_ivc@gva.es

icono
Consulta prèvia per a la realització de pràctiques profesionals a l'IVC

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA DE LA ORDRE per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques en règim de concurrència competitiva per a la realització de pràctiques professionals en l’Institut Valencià de Cultura (ivc). Beques per a la realització de pràctiques professionals en l'IVC El tràmit de consulta pública prèvia està previst en l'article 133 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Amb l'objectiu de millorar la participació de la ciutadania en el procediment d'elaboració de normes, este article establix que, amb caràcter previ a l'elaboració de la norma, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l'Administració competent, en la que es demanarà l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma. Termini d'aportacions: 15 dies hàbils, fins el 20 de febrer de 2019 (inclòs). Document de consulta pública prèvia Forma de participació: a través del correu electrònic: ajudes_ivc@gva.es

icono
Consulta prèvia Premis Cinema Jove

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA DE LA ORDRE per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió, en concurrència competitiva, dels premis del Festival Internacional de Cinema de València – Cinema Jove. Bases per a la concessió del premis Cinema Jove. El tràmit de consulta pública prèvia està previst en l'article 133 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Amb l'objectiu de millorar la participació de la ciutadania en el procediment d'elaboració de normes, este article establix que, amb caràcter previ a l'elaboració de la norma, se substanciarà una consulta pública, a través del portal web de l'Administració competent, en la que es demanarà l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma. Termini d'aportacions: 15 dies hàbils, fins el 20 de febrer de 2019 (inclòs). Document de consulta pública prèvia Forma de participació: a través del correu electrònic: ajudes_ivc@gva.es

Funcions i organigrama

icono
A les pantalles!

Projecte de Frances Felipe campillo per a la Direcció Adjunta d'Audiovisuals i Cinematografia.

icono
Publicació de la Seu electrònica de l'IVC

RESOLUCIÓ de 4 d’agost de 2020, del director general de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual es crea la seu electrònica i el registre electrònic d’aquesta entitat i se’n regula el funcionament.

icono
El públic és el protagonista

Projecte de la Direcció General

icono
Una estratègia global per a la música valenciana

Projecte de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular

icono
Passem a l'acció

Projecte de la Direcció Adjunta de Teatre i Dansa

icono
La memòria del temps. L'audiovisual i la seua funció social.

Projecte de la Direcció Adjunta d'Audiovisuals i Cinematografia.

icono
Reglament d'organització i funcionament de CulturArts Generalitat.

DECRET 5/2013, de 4 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i Funcionament de CulturArts Generalitat [2013/100] (disposición consolidada, 04/10/2016).

icono
Disposició adicional primera de la LLEI 1/2018, de 9 de febrer, de la Generalitat, reguladora de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM). [2018/1270]

Primera. Modificació de l’article 50 de la Llei 6/1993 Es modifica l’article 50 de la Llei 6/1993, de 31 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 1994, que queda redactat com segueix: 1. L’entitat de dret públic CulturArts Generalitat passa a denominar- se Institut Valencià de Cultura, que conserva la naturalesa d’entitat de dret públic i, consegüentment, la personalitat jurídica, el patrimoni propi, els recursos i la plena capacitat d’obrar per a la realització dels seus fins de desenvolupament de la política de la Generalitat en l’àmbit de la cultura, l’art i l’oci en general, i de les arts escèniques, de la música, la cinematografia, com també amb relació a les activitats de conservació i restauració del patrimoni, de foment d’unitats artístiques estables i de gestió d’espais culturals. 2. L’entitat es regirà pel que hi ha previst en aquest article i en les disposicions que el desenvolupen, en especial, en el reglament de funcionament que n’establirà les funcions, l’estructura organitzativa, els òrgans de govern, la composició i les atribucions, en la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, o la normativa que la substituïsca, en les normes de dret privat que li siguen d’aplicació i en la resta de l’ordenament jurídic. L’entitat podrà disposar de personal funcionari i laboral en els termes que hi ha previstos en la legislació de funció pública. 3. Tota menció de CulturArts Generalitat que figure en l’ordenament jurídic, plans i programes haurà d’entendre’s feta a l’Institut Valencià de Cultura.

icono
LLei del Sector Públic Instrumental

LLEI 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions. [2015/1091]

Igualtat de genere

Millores d'ocupació (promoció interna)

icono
Resolució Provisional. Mitjora d'ocupació Auxiliar de Gestió

Resolució del director general de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 auxiliar de gestió, posat núm. 174 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució definitiva Millora d'ocupació. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de manera definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 auxiliar de gestió, posat núm. 174 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació

icono
Resolució Provisional. Millora d'ocupació. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 auxiliar de gestió, lloc núm. 174 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Convocatòria Millora d'ocupació. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'interinitat d'1 auxiliar de gestió.

icono
Resolució Definitiva. Millora d'ocupació. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut valencià de cultura per la qual es resol de manera definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 auxiliar de gestió, lloc nª 164 de la RLT, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució Provisional. Millora d'ocupació. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 auxiliar de gestió

icono
Convocatòria Millora d'ocupació. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'interinitat d'1 auxiliar de gestió.

icono
Resolució Definitiva. Millora d'ocupació. Cap d´unitat de Gestió Econòmica

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de manera definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat de de 1 cap d'unitat de gestió econòmica, lloc nª 67 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució Definitiva. Millora d'ocupació. Especialista Filmoteca

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de manera definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 especialista de filmoteca, lloc nª 76 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació

icono
Resolució Provisional. Millora d'ocupació. Especialista Filmoteca

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 especialista de filmoteca, lloc nª 76 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució Provisional. Millora d'ocupació. Cap d´unitat de Gestió Econòmica

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 cap d'unitat de gestió econòmica, lloc nª 67 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Convocatòria Millora d'Ocupació. Cap Unitat de Gestió Econòmica.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'interinitat d'1 cap unitat de gestió econòmica.

icono
Convocatòria Millora d'Ocupació. Especialista Filmoteca

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'interinitat d'1 especialista de filmoteca.

icono
Resolució definitiva de la millora d'ocupació per a un tècnic/a mitjà de gestió cultural

29/10/2020. Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol definitivament el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 tècnic/a mitjà de gestió cultural, lloc nª 56 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució Provisional. Mitjora d'ocupació. Tècnic mitjà Gestió Cultural

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació laboral temporal per interinitat d'1 tècnic/a mitjà de gestió cultural, lloc nª 56 de la plantilla, vacant amb reserva a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Convocatòria Millora d'ocupació. Tècnic/a Mitjà de Gestió Cultural

RESOLUCIÓ DEL DIRECTOR GENERAL DE L'INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA, PER LA QUAL ES CONVOCA PEL PROCEDIMENT DE MILLORA D'OCUPACIÓ, LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL D'INTERINITAT D'1 TÈCNIC/A MITJÀ DE GESTIÓ CULTURAL

icono
Modificació de la Resolució definitiva. Millora d'ocupaciò. Auxiliar de Gestió

Modificació de la Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol definitivament el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 Auxiliar de Gestió, lloc de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació

icono
Resolució definitiva. Millora d'ocupaciò. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol definitivament el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 Auxiliar de Gestió, lloc de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació

icono
Resolució definitiva. Millora d'ocupaciò. Cap de Secció de Gestió de Personal

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol definitivament el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 Cap de Secció de Gestió de Personal, lloc de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació

icono
Resolució definitiva. Millora d'ocupaciò. Tècnic/a Mitjà/ana de Gestió Cultural

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol definitivament el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 Tècnic/a Mitjà/ana de Gestió Cultural, lloc de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució provisional. Millora d'ocupació. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 auxiliar de gestió, lloc de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució provisional. Millora d'ocupació. Cap de secció de gestió de personal

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 cap de seccion de gestion de personal, lloc de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució provisional. Millora d'ocupació. Tècnic mitjà de gestió cultural

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 tècnic mitjà de gestió cultural, lloc de treball de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Cap de secció de gestió de personal

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca, pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal d'interinitat, per substitució per incapacitat temporal per al lloc de cap de secció de gestió de personal

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Auxiliar de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca, pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal d'interinitat, per substitució per al lloc d'auxiliar de gestió

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Tècnic/a Mitjà de Gestió Cultural

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca, pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal d'interinitat d'un/a tecnico/a mitjà de gestió cultural

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació 1 Administratiu/a gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 administratiu/a de gestió, posat de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació 1 Administratiu/a gestió (Ampliació)

Ampliació de la Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 administratiu/a de gestió, posat de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació 1 Administratiu/a gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 administratiu/a de gestió, lloc de treball de la plantilla, vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació 1 tècnic/a superior de programació i contractació artística.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal d'1 tècnic/a superior de programació i contractació artística.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Administratiu/a de Gestió.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'1 Administratiu/a de Gestió, lloc de treball de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. 1 Tècnic/a Superior de Programació i Contractació Artística

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'1 tècnic/a superior de programació i contractació artística.

icono
Resolució Provisional. Millora d'ocupació tècnica/a de internacionalització de l'audiovisual.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal d'1 tècnic/a de internacionalització de l'audiovisual.

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació 1 cap coordinador il·luminació.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per interinitat d'1 cap coordinador il·luminació..

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació 1 cap coordinador so

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per interinitat d'1 cap coordinador so.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació 1 cap coordinador so

Resolució del Director General d'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per interinitat d'1 cap coordinador so.

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació 1 cap/a gestió i gerència del festival Cinema Jove.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal d'1 cap/a gestió i gerència del festival Cinema Jove.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació 1 cap coordinador il·luminació.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per interinitat d'1 cap/a coordinador il·luminació.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. 1 cap d'unitat/coordinador tècnic.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'1 cap d'unitat/coordinador tècnic.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. 1 Tècnic/a de Internacionalització de l'Audiovisual

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'1 tècnic/a de internacionalització de l'audiovisual.

icono
Resolució Provisional. Millora d'ocupació Cap de Gestió i Gerència Cinema Jove

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal d'1 cap/a gestió i gerència del festival cinema jove.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Cap Coordinador d'il·luminació

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per interinitat d'1 cap/a coordinador d'il·luminació.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Cap Coordinador de So

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per interinitat d'1 cap/a coordinador de so

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Cap Gestió i Gerència del Festival Cinema Jove

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'1 cap/a gestió i gerència del festival cinema jove.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Tècnic Superior de Gestió

Resolució del Director General d'Institut Valencià de Cultura per la qual es convoca mitjançant el procediment de millora d'ocupació la contractació temporal per acumulació de tasques d'un Tècnic/a superior de gestió.

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació Cap de Secció de Gestió Cultural.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 Cap de secció de Gestió Cultural.

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació Auxiliar de Sala

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal d'1 Auxiliar de Sala.

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació Cap de Sala

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal d'1 Cap/a de Sala.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació Cap de Secció de Gestió Cultural.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 Cap de Secció de Gestió Cultural.

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació Administrativo/a de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal d'1 Administratiu/a de Gestió.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació Auxiliar de Sala

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal d'1 auxiliar de Sala.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació Cap de Sala

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal d'1 Cap/a de Sala.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació Administrativa/a de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal 1 Administratiu/a de Gestió.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Cap de Secció de Gestió Cultural

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'1 Cap/a de seccion de Gestió Cultural.

icono
Resolució Definitiva. Millora ocupació Administrativa/a de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 Administratiu/a de Gestió.

icono
Resolució Provisional. Millora ocupació Administrativa/a de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a una contractació laboral temporal per interinitat d'1 Administratiu/a de Gestió.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Administratiu/a de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'1 Administratiu/a de Gestió.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Cap de Sala

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal d'1 Cap Sala.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Auxiliar de Sala

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal d'1 Auxiliar de Sala.

icono
Convocatòria millora d'ocupació. Administratiu/a de Gestió

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, la contractació laboral temporal d'1 Administratiu/a de Gestió, posat de la plantilla vacant amb reserva de lloc a favor del seu titular fins a la seua reincorporació.

icono
Resolució Definitiva. Millora d'ocupació Cap Coordinador Il·luminació

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per acumulació de tasques d'1 Cap Coordinador Il·luminació.

icono
Resolució Definitiva. Millora d'Ocupació Tècnica/a publicacions

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per acumulació de tasques d'1 Tècnic/a publicacions.

icono
Resolució Definitiva. Millora Ocupació Coordinadora/a de Producció d'Esdeveniments de Cinema

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per acumulació de tasques d'1 Coordinador/a de producció d'esdeveniments de cinema.

icono
Convocatòria contractació laboral temporal per obra i servei. Gestor/a de còpies.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per obra i servei d'1 Gestor/a de còpies.

icono
Convocatòria contractació en règim d'interinitat. Cap Secció de Restauració d'Obra gràfica i Material d'arxiu.

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per interinitat, d'1 Cap/a de secció de Restauració d'Obra gràfica i Material d'arxiu

icono
Resolució Definitiva. Millora Empre Cap Coordinador So

Resolució del Director general de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per acumulació de tasques d'1 Cap/a Coordinador So

icono
Convocatòria contractació per Acumulació de tasques. Coordinador/a de Producció d'Esdeveniments de Cinema

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per acumulació de tasques d'1 Coordinador/a de Producció d'Esdeveniments de Cinema.

icono
Convocatòria contractació per Acumulació de tasques. Tècnic/a Publicacions

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per acumulació de tasques d'1 Tècnic/a Publicacions.

icono
Resolució Provisional. Millora empre Cap Coordinador Tècnic

Resolució del Director General de Culturarts per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per acumulació de tasques d'un Cap/a Coordinador So.

icono
Convocatòria contractació per Acumulació de tasques. Tecnico/a mitjà de Gestió Cultural

Resolució del Director General de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per acumulació de tasques d'1 Tècnic/a Mitjà de Gestió Cultural.

icono
Convocatòria contractació per Acumulació de tasques. Un Cap/a Coordinador d'il·luminació

Resolució del Director General de Culturarts per la qual es convoca, pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per acumulació de tasques d'1 Cap/a Coordinador d'il·luminació

icono
Convocatòria contractació per Acumulació de tasques. Un Cap/a Coordinador de so

Resolució del Director General de Culturarts per la qual es convoca, pel procediment de millora d'ocupació, una contractació laboral temporal per acumulació de tasques d'1 Cap/a Coordinador de so.

icono
Resolució Definitiva. Mitjora d'ocupació Cap Secció de Gestió de Personal

Resolució del director general de l'Institut Valencià de Cultura per la qual es resol de forma definitiva el procediment de millora d'ocupació per a la contractació temporal per interinitat d'un lloc de la plantilla vacant a favor del seu titular. per a un cap secció de gestió de personal

icono
Resolució Provisional. Mitjora d'ocupació Cap Secció de Gestió de Personal

Resolució del Director General de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual es resol provisionalment el procediment de millora d’ocupació per a la contratació temporal per interinitat d’un Cap/a de Secció de Gestió de Personal.

Reconeixement de compatibilitats

Relació de llocs de treball

icono
RESOLUCIÓ de 3 de desembre de 2021, del director general de l’Institut Valencià de Cultura

RESOLUCIÓ de 3 de desembre de 2021, del director general de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual es proveeix, pel sistema de lliure designació, el lloc anunciat en la convocatòria de l’IVC de data 16 de novembre de 2021. (Subdirecció general de gestió) [DOGV 9217/17.11.2021]

icono
Nomenament del subdirector/a general de Gestió de l'Institut Valencià de Cultura, 28 de novembre de 2018

RESOLUCIÓ de 28 de novembre de 2018, del director general de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es dona publicitat al nomenament i la contractació de la persona titular del lloc de lliure designació, grup A, amb complement de destinació nivell 30 i complement específic E050, de subdirector o subdirectora general de Gestió de l'Institut Valencià de Cultura. [2018/11220] (DOGV núm. 8437 de 04.12.2018) Nomenament de Joaquín Valera Muñoz.

icono
Nomenament del subdirector/a general de Gestió de l'Institut Valencià de Cultura, 13 de setembre de 2018

RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2018, del director general de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es dona publicitat al nomenament i la contractació de la persona titular del lloc de lliure designació, grup A, amb complement de destinació nivell 30 i complement específic E050, de subdirector o subdirectora general de Gestió de l'Institut Valencià de Cultura. [2018/8591] (DOGV núm. 8387 de 20.09.2018) Nomenament de Vicente Francisco Zaragoza Teuler.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info