Novetats Ocupació Pública

En aquesta pàgina trobaràs totes les Novetats que es van produint en nuestas convocatòries d'ocupació pública, tant en les ofertes d'ocupació pública com en les borses de treball temporal. 
 

 

Borsa extraordinària TSGA

icono
FASE DE CONCURS · RESULTAT PROVISIONAL · Borsa extraordinària TSGA

Al·legacions del 30 de desembre de 2021 a l'11 de gener de 2022 a través del Registre electrònic o del Registre presencial de l'IVC.

icono
SEGON EXERCICI · RESULTAT DEFINITIU

Borsa extraordinària TSGA · Llistat definitiu segon exercici. Les persones aspirants que han superat el segon exercici són anomenades al fet que presenten la seua autobaremació a través de la plataforma borses.ivc.gva.es, així com al fet que presenten les acreditacions dels mèrits que han al·legat en l'autobaremació a través del registre electrònic de l'IVC, seu electrònica de l'IVC, del 15 al 28 de desembre. (Opció Instància genèrica, a la qual s'afigen els corresponents arxius adjunts, especificant com a Destinatari: Departament de Personal de l'IVC, Borsa extraordinària TSGA)

icono
SEGON EXERCICI · RESULTAT PROVISIONAL

Borsa extraordinària TSGA · Llistat provisional segon exercici. Al·legacions del 26 de novembre al 13 de desembre a traves del Registre electrònic (Seu electrònica). La qualificació de l’exercici és de 0 a 35 punts, i per a superar-lo és necessari obtenir un mínim de 18 punts.

icono
PRIMER EXERCICI · CORRECCIÓ D'ERRORS

Borsa extraordinària TSGA · Llistat definitiu · primer examen · Correcció d'errors

icono
PLANTILLA DEFINITIVA

Borsa extraordinària TSGA · Plantilla definitiva

icono
PRIMER EXERCICI · RESULTAT DEFINITIU

Borsa extraordinària TSGA· Llistat definitiu · primer examen

icono
INSTRUCCIONS SEGON EXAMEN

Borsa extraordinària TSGA · Instruccions per a la presentació al segon examen

icono
PRIMER EXERCICI · RESULTAT PROVISIONAL

Borsa extraordinaria Técnic/a superior de gestió administrativa · Resultats provisionals del primer exercici

icono
PLANTILLA DE RESPOSTES

Plantilla de respostes del primer exercici

icono
LLISTAT D'ADMESOS/AS · DEFINITIU

Borsa extraordinària TSGA · Llistat definitiu d'admesos

icono
INSTRUCCIONS · PRIMER EXAMEN

Borsa extraordinària TSGA · Instruccions per a la presentació a l'examen

icono
LLISTAT D'ADMESOS/AS · PROVISIONAL

Borsa extraordinària TSGA · Llistat provisional d'admesos Al·legacions fins al 29 de setembre de 2021.

icono
TEMARI · DATA DEL PRIMER EXERCICI

06/08/21. Proves selectives per a la integració en la borsa extraordinària de de tècnic o tècnica superiors de gestió administrativa. La llista provisional de persones admeses a la convocatòria es publicarà al web de l’IVC, http://ivc.gva.es, secció IVC Obert/Novetats d’Ocupació Pública, i al portal d’ocupació de l’IVC, convocatories.ivc.gva.es, el dia 1 de setembre del 2021.

Cantant de cor alt · estabilitat

icono
LLISTAT ADMESOS/AS · DEFINITIU

RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2023, del director general de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual s’eleva a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses al procés de selecció per a l’ingrés com a personal fix en els llocs de treball de l’IVC de naturalesa laboral artística, de la categoria cantant de cor/alt i cap de corda/alt.

Cantant de cor tenor · estabilitat

icono
LLISTAT ADMESOS/AS · DEFINITIU

RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2023, del director general de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual s’eleva a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses al procés de selecció per a l’ingrés com a personal fix en els llocs de treball de l’IVC de la categoria cantant de cor/tenor i cap de corda/tenor.

Convocatòries generals

icono
Oferta d'Ocupació Pública 2022 (OOP d'estabilitat)

RESOLUCIÓ de 27 de maig de 2022, del director de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual es dona publicitat a l’oferta d’ocupació pública de l’any 2022.

icono
Inscripció d'aspirants en les borses d'ocupació temporal de caràcter extraordinari de l'IVC

del 19 al 30 d'octubre al portal d'ocupació pública de l'IVC · http://borses.ivc.gva.es Les bases estan afectades per la correcció d'errors publicada en el DOGV núm. 8741 de 17/02/2020.

icono
Nou termini d'inscripció per a les Borses extraordinàries

del dilluns 19 al divendres 30 d'octubre de 2020.

icono
RESOLUCIÓ de 12 de febrer de 2020, del director general de l’Institut Valencià de Cultura

per la qual es convoquen borses d’ocupació de caràcter extraordinari per a diversos llocs de treball de reforç tècnic. [2020/1441]

Tècnic/a d'il·luminació · estabilitat

icono
LLISTAT ADMESOS/AS · DEFINITIU

RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2023, del director general de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual s’eleva a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses al procés de selecció per a l’ingrés com a personal fix en els llocs de treball de naturalesa laboral números 240, 241 i 261 de l’IVC, tècnic o tècnica d’il·luminació.

icono
LLISTAT D'ADMESOS/AS · PROVISIONAL

28 de març. Les persones aspirants disposen d’un termini de deu dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per a esmenar els errors que hagen motivat la seua inadmissió o per a presentar les al·legacions que consideren convenients, que es formularan exclusivament de manera electrònica a través del portal d’ocupació pública de l’IVC, CONVOCA (ivc.convoca.online).

Técnic/a de so · estabilitat

icono
LLISTAT ADMESOS/AS · DEFINITIU

RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2023, del director general de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual s’eleva a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses al procés de selecció per a l’ingrés com a personal fix en el lloc de treball de naturalesa laboral número 91 de l’IVC, tècnic o tècnica de so.

Tècnic/a maquinària · estabilitat

icono
LLISTAT ADMESOS/AS · DEFINITIU

RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2023, del director general de l’Institut Valencià de Cultura, per la qual s’eleva a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses al procés de selecció per a l’ingrés com a personal fix en els llocs de treball de naturalesa laboral números 242 i 243 de l’IVC, tècnic o tècnica de maquinària.

icono
BASES DE LA CONVOCATÒRIA

RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2022, del director general de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), per la qual es convoca el procés de selecció per a l’ingrés com a personal laboral fix en els llocs de treball número 242 i 243 de l’IVC, tècnic o tècnica de maquinària.

Tècnic/a mitjà/na de comunicació i xarxes socials

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info