IVC > KOR´SIA

17 d'abril de 2024 · Valencia · Teatre Principal de València

Dansa València

KOR´SIA

MONT VENTOUX

Notes: Durada: 60 min DANSA /// + 12 anys

Inspirat en 'L'Ascensió al Mont Ventoux’ de Petrarca, KOR'SIA cerca en el passat humanista respostes als conflictes presents que conduïxen a l'individu a la seua pròpia reconstrucció i la del planeta. KOR'SIA vol donar-li un sentit a estes paraules: Ascendir la muntanya. Recuperar els valors. Fer un exercici filantròpic. Tornar a posar en el centre a la humanitat. Qué millor manera de fer-ho que a través de la dansa i els cosos que ballan. Aquesta peça va guanyar el prestigiós premi Fedora- Van Cleef & Arpels 2023.
El Col·lectiu KOR’SIA, treballa en la creació de dansa sota el mantra que les arts, i en concret les arts del moviment, són les úniques representacions que aconseguixen transmetre el sentir humà: tradició, societat, cultura, génere, sostenibilitat, democràcia... d'una manera que cap altre coneixement aconsegueix. Capaços de generar espais en els quals els individus puguen accedir als seus camins més íntims i espirituals, ajudant-les a trobar el seu propi sentit a la vida.
 
Idea i direcció: Mattia Russo i Antonio de Rosa.
Coreografia: Mattia Russo i Antonio de Rosa en col·laboració amb els intèrprets.
Ballarins: Benoît Couchot, Angela Dematte, Samuel Dilkes, Emilie Leriche, Helena Olmedo, Andrew Scott, Dovydas Strimaitis, Ana Van Tendeloo i Edoardo Brovardi. Dramatúrgia: Agnès López-Río.
 
Una coproducció de Centro de Cultura Contemporánea Condeduque, Fedora - Van Cleef & Arpels, Premio de Danza 2023.
Amb el suport de Van Cleef & Arpels, Grec Festival de Barcelona, Festival Roma Europa, Tanzplattform Rhein Main, Hessisches Staatsballet, Festival Bolzano Danza - Fondazione Haydn di Bolzano e Trento, Compañía Tero Saarinen, Opera Estate Festival Veneto, The Watermill Center.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info