IVC > ‘Teatre a cau d’orella’
Teatre a cau d'orella

Teatre a cau d'orella

19 d'abril de 2021

IVC i Fundació SGAE

‘Teatre a cau d’orella’

L’Institut Valencià de Cultura i la Fundació SGAE ofereixen al llarg dels mesos d’abril i maig, un cicle d’audicions de textos teatrals sota el títol ‘Teatre a cau d’orella’, fruit del les dues primeres convocatòries del Laboratori Dramàtic Insula Dramataria Josep Lluís Sirera. 

El projecte compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE a través del seu Consell Territorial en la Comunitat Valenciana. 

Entre el 19 d’abril i el 26 de maig, dilluns i dimecres de cada setmana, els assistents podran gaudir de cadascuna de les obres de les dues primeres convocatòries del Laboratori de Dramatúrgia, dirigides, interpretades i enregistrades per reconeguts professionals de la nostra escena. Després de cada audició hi haurà un col·loqui en el qual intervindrà part de l’equip artístic que ha participat en cada gravació. 

Les sessions  començaran a les 18 hores, l’entrada és gratuïta, però degut a protocol covid-19 de la Sala SGAE Centre Cultural, és imprescindible confirmar l’assistència. 

El Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramatària Josep Lluís Sirera va néixer en 2018 amb l’objectiu d’estimular l’escriptura teatral y potenciar la dramatúrgia viva. 

El laboratori és un procés de creació de textos, coordinat pel dramaturg Paco Zarzoso, en el qual els dramaturgs seleccionats cada any celebren reunions conjuntes i estableixen contacte amb altres creadors escènics. Les obres resultants del procés es donen a conèixer mitjançant lectures dramatitzades o, com en aquest cas, mitjançant gravacions, a més són publicades i alguns dels textos han sigut produïts i exhibits. 

El calendari de cicle ‘Teatre a cau d’orella’ és el següent. Començarà dilluns 19 d’abril amb el text ‘Sombras de Germanía’ de Javier Sahuquillo, dirigit per l’autor i interpretat per Joaquín Notario, Toni Misó, Victòria Salvador, Miguel Angel Romo, Josep Vicent Valero, Amparo Oltra, Rafa Segura, Santiago Martínez, Marc Servera i Maria Albelda. 

La següent sessió dimecres 21 d’abril es podrà escoltar l’obra ‘Cor de xiquet’ text de Laura Sanchís dirigit per Fran Ruvira i interpretat per Pau Gregori i Laura Sanchís. 

El dilluns 26 d’abril serà el torn de ‘Los que comen tierra’ de Mafalda Bellido dirigit per l’autora i interpretat per Pep Ricart, Lola López, Blanca Martínez, Jesús Muñoz, José Miguel Ortiz, Sergio Serrano i Arantxa Pastor. 

Seguirà el cicle el 28 d’abril amb ‘L’amor dels esquirols’ de Sònia Alejo dirigit per l’autora i interpretat per Álvaro Báguena, Verònica Andrés, Àngel Fígols i Amanda Aguilella. 

Dilluns 3 de maig podrem gaudir de ‘Tórtola’ de Begoña Tena, dirigit per ella mateixa i interpretat per Mafalda Bellido, Begoña Tena, Marta Chiner, Pilar Martínez, Arianne Algarra i Paula Miralles. 

‘L’orquestra del silenci’ serà el text programat per al dimecres 5 de maig obra de Maribel Bayona dirigida per Xavier Puchades i interpretada per Gloria Román, Amparo Ferrer Báguena, Àlex Cantó, Antonio Lafuente, Maribel Bayona, Enric Juezas i Àngela Verdugo. 

El 10 de maig serà el torn de ‘Tiempo de argán y naranjas’ obra escrita i dirigida per Antonia Bueno, i interpretada per Paco Alegre, Lucia Aibar, Alberto Baño, Ana Millás i Vicent Ortolà. 

Toni Agustí ha escrit i dirigit el text que es podrà escoltar el 12 de maig, es tracta de ‘Porno Àfrica’ interpretat per Marta Belenguer, Maria Caballero, Juli Disla i Severo Obian. 

El dilluns 17 de maig es podrà gaudir de ‘Lapland’ escrita per Jéssica Martínez, dirigida per Kika Galcerán i interpretada per Rosanna Espinós, Lucía Abellán i Enric Juezas. 

‘Barahúnda’ serà el text presentat el 19 de maig, escrit i dirigit per Isabel Caballero serà interpretat per Mariano Andrés, Águeda Llorca, Robert de la Fuente, Alexia Monterde i Ángela Bermúdez. 

La penúltima sessió serà el 24 de maig amb el text ‘El farol de Mandinga’ escrit per Maria Cárdenas, dirigit per Xavo Giménez i interpretat per Leo de Bari, Merce Tienda, Alexia Monterde, Maria José Peris i Guille Zavala.

I tancarà el cicle el 26 de maig ‘Marina, On Air’ de Jorge Picó i Alfonso Amador, dirigida per Jorge Picó i interpretada per Inma Sancho. 
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info