IVC > L'IVC obri una nueva convocatòria de Curts Comunitat Valenciana

03 de novembre de 2020

L'IVC obri una nueva convocatòria de Curts Comunitat Valenciana

• A partir de la present convocatòria l'IVC elaborarà dos catàlegs anuals de Curts Comunitat Valenciana, el primer volum de la qual es publicarà al gener, i el segon al juny. • El termini per a presentar els curtmetratges a aquesta convocatòria finalitza el 22 de novembre de 2020
L’Institut Valencià de Cultura a través de la Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia obri una nova convocatòria de Curts Comunitat Valenciana amb l'objectiu d'editar un catàleg format per una selecció dels curtmetratges més destacats realitzats per directors i directores de la Comunitat Valenciana, que serà difós tant en l'àmbit autonòmic com a nivell nacional i internacional.
 
Com a novetat, a partir de la present convocatòria l’IVC elaborarà dos catàlegs anuals de Curts Comunitat Valenciana, el primer volum de la qual es publicarà al gener, i el segon al juny, amb un màxim de 6 curtmetratges per cadascun d'ells. L’IVC realitzarà promoció de cada catàleg de curtmetratges per un període de dotze mesos.
 
Entre els requisits consta que han de ser obres produïdes amb posterioritat a l'1 de febrer de 2020; el director/a o productor/a nascut o resident en la Comunitat Valenciana i la duració màxima: 30 minuts.
 
El termini per a presentar els curtmetratges a aquesta convocatòria finalitza el 22 de novembre de 2020 a les 23.59 h. La inscripció es realitzarà online a través de l'enllaç http://ivac.gva.es/foment/foment-curtmetratge-valencia/curts-cv i també en la web de l’IVC.
 
L’Institut Valencià de Cultura té encomanades, entre altres tasques, el foment de la difusió i internacionalització de l'audiovisual valencià.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info