IVC > L'IVC presenta a la Filmoteca la XII edició de Cortos por la Igualdad

07 de novembre de 2018

L'IVC presenta a la Filmoteca la XII edició de Cortos por la Igualdad

La Filmoteca presenta el dimecres, 7 de novembre, a les 20.00 hores, el DVD que reuneix els curts seleccionats de la XII edició del festival Cortos por la Igualdad.

Les peces seleccionades en aquesta XII edició 2018 són 'Humana, el cuerpo fuera del cuerpo', de Josep Gresa Alemany i l'artista plàstica Susana Gutiérrez Babío; 'Lo que contamos', de Laura Uría Arranz; 'Simbiosis carnal', de Rocío Álvarez Valera; 'Te'n podria dir mil', de Laura Capsir Maiques (menció especial); i 'Youtubers por la igualdad', de Sara Gallardo (menció especial).

A més, enguany, l'Associació per la Coeducació ha decidit també cedir i sumar com a material coeducatiu el seu curt 'Patis vius, patis coeducatius', dirigit per Sandra Molines i Paqui Méndez.

Organitzat per l'Associació per la Coeducació, amb el patrocini de la Direcció Adjunta d'Audiovisuals i Cinematografia de l'IVC, l'Ajuntament de València, i la Unitat d'Igualtat de la Universitat de València, Cortos por la igualdad és un projecte destinat a la recopilació i difusió de curts que promouen temàtiques socials relacionades amb la discriminació de la dona i la seua lluita per la igualtat efectiva i real.

La sessió estarà presentada per Paqui Méndez, responsable de Cortos por la Igualdad, i les directores i els directors dels curtmetratges guardonats.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info