IVC > Marzà: “Acompanyem les companyies cedint-los l’Auditori de Castelló perquè preparen les seues produccions”

17 de febrer de 2021

Marzà: “Acompanyem les companyies cedint-los l’Auditori de Castelló perquè preparen les seues produccions”

• En aquests moments, La Troupe Malabo està preparant el seu nou espectacle a l’Auditori • Ja han fet ús d’aquest servei les companyies que han muntat ‘R(Minds)’, ‘Natura. Paraules d’aire’ i ‘El principi d’incertesa’
Cultura de la Generalitat cedeix espais de l’Auditori de Castelló perquè les companyies d’arts escèniques valencianes que ho necessiten puguen fer els seus assajos i preparar noves produccions. El conseller Vicent Marzà ha visitat l’Auditori de Castelló, on durant aquests dies la companyia de circ La Troupe Malabo està preparant el seu nou espectacle.
 
Marzà ha assenyalat que “estem al costat de les companyies d’arts escèniques valencianes en tot el que siga possible. Per això, entre altres ajudes i suports, estem facilitant i cedint espais de l’Auditori de Castelló perquè puguen preparar amb les millors condicions possibles les seues noves produccions. Cal estar al costat de la cultura ara més que mai i cal recordar sempre que la cultura és un antídot contra els moments durs pels quals està passant la societat per la pandèmia, de manera que hem de cuidar-la en tot el que puguem, perquè la cultura és segura”.
 
Algunes de les obres que s’han preparat durant aquests mesos a l’Auditori han sigut ‘R(Minds)’, una producció pròpia de l’Institut Valencià de Cultura que ha dirigit de Tomás Ibáñez; ‘Natura. Paraules d’aire’, de Diana Bernal; o ‘El principi d’incertesa’ de La Ravalera.
 
 El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “per a moltes companyies, trobar un lloc adient per a fer els assajos era complicat en temps de pandèmia, i el que hem fet ha sigut obrir les portes de les nostres instal·lacions perquè se senten com a casa”.
 
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info