IVC > Metodologies pràctiques: Amb filtre de Juan Domínguez

del 20 fins al 23 de maig de 2024 · València · Espai LaGranja

Metodologies pràctiques: Amb filtre de Juan Domínguez


En el Taller Amb Filtre, impartit per Juan Domínguez, explorarem diverses formes d'aproximació al text i el seu potencial coreogràfic, així com al moviment i el seu potencial textual.

Treballarem l'edició de textos escrits i/o frases coreogràfiques que apel·len a cada participant tant propis com d'altres autors. A través d'exercicis metodològics que he extret d'alguns dels meus projectes, aplicarem diferents filtres per a explorar i desdoblegar diferents canals perceptius amb la finalitat de descobrir altres lògiques performatives d'eixos textos i frases coreogràfiques. Canviarem la nostra percepció en relació a la realitat que ens envolta. També veurem el potencial de diferents dispositius activats amb el cos i eixos textos editats per a generar diferents experiències. Generant un espai d'experimentació i debat en el qual *todes puguem expandir les nostres nocions de com activar un text a nivell coreogràfic i una frase coreogràfica a nivell textual.


Juan Domínguez és performer, coreògraf i curador amb seu a Berlín. La seua obra s'endinsa en la relació entre diferents codis, advocant per la completa dissolució entre ficció i realitat, utilitzant la primera per a produir la segona i viceversa. A més, fomenta la participació i promou la idea de coautoria entre tots els agents involucrats en una experiència estètica.

Abans de dedicar-se per complet a la seua pràctica artística, va participar en més de 40 produccions d'altres artistes, exercint rols com a ballarí, intèrpret, acompanyant artístic i dramaturg. Juan també imparteix tallers en diverses escoles, programes universitaris i festivals, a més de ser mentor d'estudiants a Berlín, Madrid i a l'estranger.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info