IVC > Nominats als Premis de l'Audiovisual Valencià
L'IVC i l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual anuncien els nominats als Premis de l'Audiovisual Valencià

L'IVC i l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual anuncien els nominats als Premis de l'Audiovisual Valencià

08 de novembre de 2019

Nominats als Premis de l'Audiovisual Valencià

Els guardons es lliuraran el pròxim 22 de novembre a l'Auditori de Castelló

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport organitza la segona edició dels Premis de l'Audiovisual Valencià mitjançant l'Institut Valencià de Cultura i l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual. L'actriu Rosana Pastor i el director Nacho Ruipérez han anunciat els nominats a les 21 categories d'aquests guardons autonòmics i l'acte ha tingut també l'assistència del director general de l'IVC, Abel Guarinos, el president de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual, Pep Llopis, i el director adjunt d'Audiovisuals i Cinematografia de l'IVC, José Luis Moreno.

Cal recordar que els guardons es lliuraran el pròxim 22 de novembre a l'Auditori de Castelló.

Les nominacions han sigut decidides pels acadèmics entre les candidatures rebudes fins al 30 d'octubre. Els Premis de l'Audiovisual Valencià estan organitzats per l'Institut Valencià de Cultura i l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual.

Els nominats dels Premis de l'Audiovisual Valencià són, en la categoria de millor so: Carlos Lidón per 'Vivir dos veces'; Carlos Lidón, Iván Martínez Rufat i Alfonso Raposo per 'La banda'; Jose Manuel Sospedra i Iván Martínez Rufat per 'Assemblea'; Carlos Lidón i Dani Zacarías per 'La innocència'; Xavi Saucedo José Serrador i Edgar Vidal per 'Cuerdas'; Carlos Lidón i David Rodriguez per 'Amor en polvo', i Carlos Faruolo per 'Bikes. The movie'.

Els nominats a millor música original: Arnau Bataller i Simón Smith per 'Vivir dos veces'; Vicente Ortiz Gimeno per 'La banda'; Tortel i Jordi Sapena per 'Assemblea', i Diego Montesinos per 'Bike. The movie'. A millor actor de repartiment: Sergi López per 'La innocència'; Jordi Aguilar per 'Assemblea'; Joel Bosqued per 'La inocència'; Nacho López per 'Vivir dos veces', i Xavi Castillo per 'Amor en polvo'.

Les nominades a millor actriu de repartiment són: Mafalda Carbonell per 'Vivir dos veces; Laia Marull per 'La innocència', i Marta Belenguer per 'Assemblea'. La nominació a millor curtmetratge de ficció és per a les obres: 'Cuzco' de Turanga films; 'Casa' de Beniwood; 'Taro' de Pacific Mèdia, i 'Tiempo de blues' de When lights are low.

'Miss MBulu' de Jaibo Films; 'Obsolescence' de Somnis, i 'Clips per a salvar el món' de Virtual Art han estat nominats en la categoria de millor curtmetratge d'animació. D'altra banda, '(M)otherhood' de Suica Films; 'Tiempo de blues, Creando cine inclusivo' de When lights are low, i 'R31' de Baikal, estan nominats a millor curtmetratge documental.

Els nominats a millor sèrie i websèrie: 'Terres de cinema' de l'Andana Audiovisuales; 'Cuineres i cuiners' de Nakamura Films, i 'La forastera' d'Albena Produccions. A millor direcció de producció: Toni Novella per 'Dolor i Gloria'; Toni Novella per 'El viatge de Marta'; Araceli Isaac per 'Assemblea'; Christian Guijarro i Lorena Lluch per 'Vivir dos veces'; Miguel Molina per 'Amor en polvo', i Jose Jaime Linares per 'Onyx, Los reyes del grial'.

La nominació a millor direcció artística ha sigut per a: Carlos Ramón Almenar per 'La Banda'; Asier Musitu i Bea Toro per 'La innocència', i Maje Tarazona per 'Viva la vida'. I a millor direcció de fotografia: Victor Entrecanales per 'La banda'; Nuria Roldós per 'Vivir dos veces', i Guillem Oliver per 'Assemblea'.

Nominades a millor vestuari: Giovanna Ribes per 'La innocència'; Giovanna Ribes per 'La banda'; Cristina Rodriguez per 'Vivir dos veces', i Giovanna Ribes per 'Onyx, Los reyes del grial'. A millor maquillatge i perruqueria: Ana Lozano per 'Dolor y gloria'; Esther Guillem i Marta Arce per 'Vivir dos veces'; Sarai Rodriguez per 'La forastera', i Vicen Beti per 'Cuerdas'.

Els nominats a millor muntatge i postproducció: Juliana Montañés per 'La innocència'; Carles Agulló per 'La banda'; Suso Imbernón per 'Amor en polvo'; Adán Aliaga, Sergi Diez i Alex Lora per 'Cuarto Reino'; Crisitna Vivó i Ana Ramón Rubio per 'Almost Ghosts'. A millor guió: María Minguez Pardo per 'Vivir dos veces'; Lucia Alemany i Laia Soler per 'La innocència', i Juli Duisla i Jaume Perez per 'Assemblea'.

Nominats a millor actor: Gonzalo Fernández per 'La banda'; Óscar Martínez per 'Vivir dos veces', i Sergi Lopez per 'El viatge de Marta'. Nominades a millor actriu: Carmen Arrufat per 'La Innocència'; Maria Maroto per 'La forastera', i Inma Cuesta per 'Vivir dos veces'.

La nominació a millor direcció: Lucia Alemany per 'La innocència'; Roberto Bueso per 'La Banda'; Alex Montoya per 'Assemblea'; Suso Imbernon i Juanjo Moscardó per 'Amor en polvo', i Ana Ramón Rubio per 'Almost Ghosts'. A millor llargmetratge documental: 'Los Que Buscamos' de Kaishaku Films SL; 'El cuarto reino. El reino de los plásticos', i 'The Cut' d'Amuntsport SL.

Finalment, els nominats a millor llargmetratge de ficció: 'La Innocència' de Turanga Films; 'La Banda' de Misent Producciones SL, i 'Vivir dos Veces' d'Alamar Cinema 1611 AIE. A millor videojoc: 'Effie' d'Inverge Studios de València; 'Fear The Dark Unknown' de Dreamlight Games Studios SL de València, i 'Path To Mnemosyne' de Spherical Pixel SL de Villena.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info