IVC > Notícies > Oberta la convocatòria per a participar en PROMERCAT - VLC FILM MARKET 2024

05 d'abril de 2024

Oberta la convocatòria per a participar en PROMERCAT - VLC FILM MARKET 2024

L’Institut Valencià de Cultura convoca la quarta edició de PROMERCAT - VLC FILM MARKET, que se celebrarà del 25 al 27 de juny de 2024 a la ciutat de València.

L’objectiu és consolidar PROMERCAT com un mercat professional en què es poden trobar empreses productores que busquen projectes o que n’oferixen per a coproducció, distribució i/o vendes. En l’edició de 2024 el mercat se centrarà en tres àmbits: l’àmbit autonòmic, l’àmbit estatal i l’àmbit de distribució i vendes.


INSCRIPCIONS
Per a inscriure-s’hi cal emplenar el formulari online

TERMINI D’INSCRIPCIÓ 
Del 2 d’abril fins a les 12:00 del 28 d’abril de 2024.

QUI S’HI POT INSCRIURE?

  • Qualsevol productora audiovisual amb seu social a qualsevol comunitat autònoma de l’Estat espanyol.
  • Cada productora només podrà presentar un màxim de dos projectes a cada categoria. No obstant això, només es podrà seleccionar un projecte per productora participant en l’àmbit autonòmic i en l’àmbit estatal.
  • La productora ha de tindre els drets de tot el material i la informació sol·licitada.

PROJECTES QUE S’HI PODEN PRESENTAR

PROMERCAT AUTONÒMIC.
Convocatòria per a les produccions audiovisuals en fase de desenvolupament amb interés a coproduir en valencià i amb la resta de CCAA amb llengua pròpia. Destinada a productores i professionals de comunitats autònomes amb llengua pròpia.

Esta secció està dirigida a projectes de ficció, tant llargmetratges com sèries, minisèries i tv-movies, en versió original en valencià o qualsevol altra llengua cooficial de l’Estat espanyol.

Se seleccionaran un màxim de 12 projectes d’àmbit autonòmic.

Els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de fer una presentació davant d’altres productores interessades a coproduir, així com empreses distribuïdores i televisions.

Posteriorment s’organitzaran reunions B2B entre els participants.

PROMERCAT ESTATAL.
Convocatòria per a produccions audiovisuals en fase de desenvolupament amb interés a coproduir amb productores de tot l’estat. Destinades a productores i professionals d’àmbit estatal.

Esta secció està dirigida a projectes de ficció, tant llargmetratges, com sèries, minisèries i tv-movies.

Se seleccionaran un màxim de 12 projectes d’àmbit estatal.

Els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de fer una presentació davant d’altres productores interessades a coproduir, així com empreses distribuïdores i televisions.

Posteriorment s’organitzaran reunions B2B entre els participants.

PROMERCAT DISTRIBUCIÓ, VENDES I PROGRAMACIÓ.
Convocatòria per al foment de la distribució valenciana, estatal i internacional de les produccions valencianes. Dirigit a llargmetratges de ficció, produïts per empreses productores valencianes i finalitzats durant el 2023 o en postproducció, que busquen distribució o vendes.

Els projectes seleccionats, tant els finalitzats com els que estiguen en procés de finalització, tindran l’oportunitat de fer una presentació davant d’altres empreses distribuïdores.

A més a més, es facilitaran els visionats en línia de les pel·lícules o el material que s’acorde amb les distribuïdores interessades.

La participació en la convocatòria PROMERCAT - VLC FILM MARKET implica l’acceptació de les bases. Qualsevol qüestió no prevista en esta convocatòria serà resolta pels organitzadors.

Més informació en promercat.com i en el correu electrònic promercat@ivc.gva.es.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info