IVC > Premis de l'Audiovisual Valencià
Premis de l'Audiovisual Valenciano

Premis de l'Audiovisual Valenciano

30 de juliol de 2019

Premis de l'Audiovisual Valencià

El director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i el president de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, Pep Llopis, han presentat la segona edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià, el lliurament de premis de la qual se celebrarà a l’Auditori de Castelló el 22 de novembre de 2019.

L’objectiu d’aquests premis és reconéixer les principals produccions de l’any i el treball de les empreses i dels professionals del sector audiovisual valencià. La segona edició dels premis serà retransmesa per À Punt. El trofeu per a aquesta edició serà el mateix que el de l’anterior: l’estatueta dissenyada per l’artista valenciana Inma Femenía.

En aquesta segona edició, s’incorporen als premis, a més de llargmetratges i curtmetratges, les sèries de televisió, websèries i videojocs, la qual cosa suposa un total de 23 guardons.

Les bases dels premis seran publicades durant el pròxim mes d’agost i seran difoses pels mitjans de l’Acadèmia i de l’IVC. D’aquesta manera, s’obri la presentació als premis, a més de les empreses productores que complisquen els requisits establits en les bases, a la presentació de persones físiques, professionals valencians, encara que hagen fet els seus treballs fora del territori valencià.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info