IVC > PRESELECCIONATS SOURCES 2 - 2020
Csabi Elter

Csabi Elter

13 d'octubre de 2020

PRESELECCIONATS SOURCES 2 - 2020

L'Institut Valencià de Cultura ha seleccionat sis projectes per al taller d'escriptura de guió 'Sources 2', un programa de formació avançada per als professionals del cine europeu que treballen en el camp de l'escriptura i el desenvolupament de guions.

'Sources 2' se celebrarà els dies 19 i 20 d'octubre de 2020 a València, per segon any consecutiu, promogut per l'Institut Valencià de Cultura i especialment dissenyat per al sector audiovisual valencià. El tutor del curs serà Gualberto Ferrari, l'objectiu del qual serà orientar els participants seleccionats en el procés de desenvolupament i escriptura de guió. El tutor de 'Sources 2', de manera personalitzada, proporcionarà comentaris professionals, idees, suggeriments i consells pràctics sobre el desenvolupament d'un projecte de pel·lícula i relacionant-lo amb el procés de narració i escriptura.

El curs va dirigit a guionistes o equips d'escriptores i escriptors, directores i directors, o productores i productors amb residència al territori valencià i que tinguen un projecte de llargmetratge en desenvolupament. A les sessions podran assistir un màxim de tres participants d'un mateix projecte.
 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info