IVC > Presentació del projecte GOL de La Granja

02 de juliol de 2020

Presentació del projecte GOL de La Granja

Compartim la metodología i el proces de treball el divendres 3 de juliol a les 19h en el Teatre Rialto
El Grup d'Observació Local per a la pràctica Artística (GOL) és una metodologia de treball dissenyada per a, en el context real de la institució que l'acull, analitzar, observar, aprendre, decidir i practicar.
En aquest cas, l'IVC convida als deu participants de la primera edició a treballar sobre el concepte de residència. El procés ha involucrat a 7 experts (activadors), 5 institucions col·laboradores i 3 associacions professionals.
Com a resultat el grup proposa la “Convocatòria Dual per a residències d'investigació en arts vives”, dirigida a institucions interessades a acollir residències i a creadors i creadores amb projectes d'investigació en el camp de les arts vives i la seua relació amb les arts del moviment i/o del cos
Compartim la metodologia i el procés de treball el divendres 3 de juliol a les 19h en el Teatre Rialto.
Participants: Cristina Barbero, Andrea Torres, Elia Cervera, Pilar Martí, Marta Fernández, Norberto Llopis, María Tamarit, Marta García, Jessica Martín, Salva Alemany.
Disseny i mediació: Mónica Pérez
Coordinació: APDCV
Activadors: Nathalie Vautran (cie Pierre Rigal), Rocío Pérez, Tatiana Clavel, Mireia Ferrer(Radicants), Sonia Martínez, Nuria Enguita, Manuel Cuadrado.
Institucions col·laboradores: Acció Cultural Ajuntament de València, TEM, Bombes Gens, IVAM, Universitat de València, Comité Escèniques, AVED.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info