.

.

del 09 d'abril fins al 03 de juny de 2021 · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

PER ALS MENUTS...

ESPAI DE 4 A 10

TOTS ELS CONCERTS D'ABONAMENT

Preus: 3€

Si vens als concerts d’abonament de l’ Auditori amb xiquets, mentre tu gaudeixes del concert, ells es divertiran aprenent música.

A més a més, aconseguiràs un descompte sobre el preu de l’ entrada del concert, i una invitació per a assistir a un dels espectacles familiars de música i/o teatre programats a l’ Auditori o al teatre principal de castelló.

D’esta manera l’ Auditori ofereix als xiquets una experiència musical única i els aproxima a la música d’una forma lúdica i creativa. T’hi apuntes?

ESPAI DE 4 A 10

Espai de 4 a 10 es basa en el principi fona- mental de crear una experiència musical lú- dica i creativa per a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 10 anys. les activitats, de les quals els nostres petits convidats són protagonistes, es focalitzen en el coneixement de la música a través de l’experimentació, ja siga a través d’instruments, ritmes, audiovisuals o l’art.

A més, Espai de 4 a 10, té la peculiaritat que, mentre els adults estan gaudint del concert d’abonament, els més menuts estan aprenent coses sobre aquest, ja que les ac- tivitats proposades es vinculen a les obres o compositors programats per a aquesta vesprada a l’Auditori i palau de congressos de castelló. Així doncs, la música es converteix en un vincle entre xiquet-adult. 

TOTS ELS CONCERTS D'ABONAMENT

MÉS INFORMACIÓ 
didactica_auditori_castello@gva.es
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info