03 de novembre de 2020 · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

ABONAMENT DE TARDOR

MISCHA MAISKY

SALA SIMFÒNICA

Horaris: Dimarts: 19.30 h

Preus: 22€ - 16€ -10€

Concert núm 1.326 de la Societat Filharmònica de Castelló

“És reconegut i distingit per ser l’únic violoncel·lista del món que ha estudiat amb Mstislav Rostropóvitx i amb Gregor Piatigorski. Rostropóvitx va elogiar Mischa Maisky com "un dels talents més destacats de la generació de joves violoncel·listes. Les seues interpretacions combinen poesia i exquisida delicadesa amb gran temperament i tècnica brillant".

Nascut a Letònia, educat a Rússia i repatriat a Israel; Mischa Maisky ha sigut rebut amb gran entusiasme a Londres, París, Berlín, Viena, Nova York, Tòquio així com moltes altres ciutats de llarg a llarg del món.

Està considerat com un músic de talla mundial i convidat habitual en els principals festivals internacionals.  Ha col·laborat amb directors com ara L. Bernstein, C. M. Giulini, L. Maazel, Z. Mehta, R. Muti, G. Sinopoli, V. Ashkenazy, D. Barenboim, J. Levine, C. Dutoit, I. Temirkanov, M. Jansons, V. Gergiev, K. Petrenko, P. Järvi i G. Dudamel, entre altres. Les seues associacions de músics han inclòs artistes com per exemple M. Argerich, R. Lupu, N. Freire, E. Kissin, I. Perlman, Lang Lang, P. Serkin, G. Kremer, I. Bashmet, V. Repin, M. Vengerov, J. Bell, J. Rachlin i J. Jansen.

 

PROGRAMA 

J.S.BACH 
Suite per a violoncel Nº3 en do Major, BWV1009 (25')
 
1.    Prélude
2.    Allemande
3.    Courante
4.    Sarabande
5.    Bournée I-II
6.    Gigue
 
Suite per a violoncel Nº5 en do menor BWV 1011 (28')
 
1.    Prélude
2.    Allemande
3.    Courante
4.    Sarabande
5.    Gavotte I-II
6.    Gigue
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info