IVC > Programació > CIA. YINKA ESI GRAVES

21 d'abril de 2024 · Valencia · Teatre Rialto

Dansa València

CIA. YINKA ESI GRAVES

The Disappearing Act

Horaris: Diumenge: 19 h.

Notes: Durada: 60 min DANSA + 12 anys

The Disappearing Act és la primera producció en solitari d'Esi Graves. Com a ballaora de flamenc d'ascendència africana, esta obra exposa el quefer quotidià entre la necessitat de desaparéixer per a existir i la de resistir a este procés. Des d'una perspectiva històrica, l'eliminació i la invisibilitat es convertixen en materials amb els quals crear. L'obra posa en escena a un ésser, La Lala. Un experiment en el qual el camuflatge i la cripsis són els principals modes de (dones)aparició.
Balladora britànica, Yinka Esi Graves explora els vincles entre el flamenc i altres formes d'expressió corporal, en particular des de la perspectiva de la diàspora africana i contemporània. Ha dedicat els últims 14 anys de la seua vida al flamenc, formant-se a Madrid i a Sevilla. Actualment, participa en tres produccions: Cuerpos celestes Origen, de Chloé Brûlé i Marco Vargas, i l'última obra de D. Munyaneza, Mailles.
 
Concepte i direcció: Yinka Esi Graves.
Coreografia i ball: Yinka Esi Graves.
Direcció musical i guitarra: Raúl Cantizano.
Bateria: Remi Graves.
Cante: Rosa de Algeciras.
 
Amb el suport d’Africa Moment, Grec 2023 Festival de Barcelona, Centro Servicios Culturales Santa Chiara - Trento - Circuito de Danza Trentino / Alto Adige-Südtirol i la col·laboració d’Arts Council England, Horizon, Festival de Flamenco de Nîmes, Bienal de Flamenco de Sevilla.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info