IVC > Programació > EL LECTOR POR HORAS

del 10 fins al 19 de novembre de 2023 · València · Teatre Rialto

EL LECTOR POR HORAS

de José Sanchis Sinisterra

Horaris: Dijous: 19 h · Divendres: 20 h · Dissabte: 20 h · Diumenge: 19 h

Preus: Tarifas/Tarifes: 16.- € (Platea) /

Dijous, dia 16: Amb col.loqui posterior

Preu Jove (fins a 30 anys amb acreditació): 8.- € En totes les funcions excepte matinals - també en entradas.com Amb Carne Jove es poden adquirir dos entrades a preu jove

Descuentos y tarifas especiales/Descomptes i tarifes especials:
50% para miembros de la compañía i Habitants del Rialto 30% Abonats Principal, carnet jubilado, carnet biblioteques, carnet d’estudiant, i grups de 10 a 19 persones, persones amb diversitat funcional

50% grups de més de 20 persones

Tarifa Rialto 3€ en totes les funcions per als alumnes de l'ESAD, EASD, Escola de l'Actor, Escola Off, Conservatori Superior de Dansa i el Conservatori Superior de Música i socis de: AAPV, APDCV, AVEET i APCCV. Conservatori Professional de Dansa, Conservatori Professional de Música. Col·lectiu de Professionals del Doblatge.

Butaca Oberta: 2€

Coproducció IVC, Sala Beckett i Teatro de la Abadía | Teatre en castellà
El Teatre L'Abadia de Madrid, el Institut Valencià de Cultura i la Sala Beckett, s'ajunten per a coproduir la posada en escena de l'obra d'un dels dramaturgs més importants del teatre espanyol contemporani. El reconeixement públic a l'autor, la indiscutible qualitat de la peça i la reivindicació del poder creatiu de la literatura en els temps de la cultura digital, són el rerefons d'aquest projecte.

Sinopsi
Un home de negocis (Celso), la filla dels quals (Lorena) ha perdut la visió, contracta a un lector per hores (Ismael), perquè li llija en veu alta textos del repertori literari universal. L'encàrrec requereix la màxima neutralitat enunciativa per part del lector, però la força poètica dels textos triats i la situació mateixa, porten als tres personatges a un laberint emocional incontrolable.
A poc a poc, la peça s'endinsa en un pervers i enigmàtic joc metatextual, on s'entremesclen els límits entre realitat i ficció. Qui llig a qui? Quines intencions amaga cada text? Quin és, en realitat, la veritat de l'argument?
El lector per hores, que trasllada a la ficció alguns dels pressupostos teòrics de l'estètica de la recepció, és un dels textos més rellevants de l'obra de José Sanchis Sinisterra, autor i pedagog, Premi Nacional de Literatura i fundador de la Sala Beckett.
Direcció: Carles Alfaro 
Intèrprets:  Pep Cruz, Pere Ponce i Mar Ulldemolins

Producció
:
Una coproducció de la Sala Beckett, el Teatro de la Abadía i l'Institut Valencià de Cultura
Amb la col·laboració del Festival de Otoño
 
Edat recomanda: + 12  anys
Teatre //  Castellà                                                                                                                     
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info